Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Syrliga, saftiga citronrutor som får det att vattnas i munnen.

Krustader med fetaostcreme, mynta och fikon

Krustader med fetaostcreme, mynta och fikon

Magen, Tapas, Finger Foods, Antipasto, Delicious Food, Brunch, Appetisers, Food Ideas, Kabobs

Baconinlindad halloumi

Baconinlindad halloumi

Swedish Recipes, Finger Foods, Parties Food, Christmas Foods, Magen, Lchf, Tapas, Food And Drink, Delicious Food

Tonfiskrulle- En perfekt bufférätt

Rullekake med tunfisk, kan lages dagen i forveien

Igår var mannen sugen på rårakor med räkor. Jag brukar då göra en LCHF variant till mig själv i form av blinier. Var sugen på att prova något nytt och det blev ett recept från en av Anna Halléns bö…

Frasiga ostplättar --- Fried cheese rounds with shrimp, caviar and creme fraiche - Swedish recipe - give me a shout if you need translation

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

ÅH så goda lussekatter! Dessutom enkla att forma, ett super fiffigt knep som underlättar väldigt mycket. Fyllda med mandelmassa blir dessa himmelskt goda.

Grönkålspaj med valnötter. Fyllning: 250 g grönkål, 3 st ägg, 3 st rödlökar, 2 dl riven ost, 2 dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 1 dl valnötter, smör, 1 krm peppar, 1 tsk salt. Förgrädda det kylda pajskalet ca 10 minuter på 200. Grovhacka kålen o koka lätt. Pressa ur all vätska. Skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör. Lägg grönkålsblandningen, osten och nötterna i pajskalet. Vispa ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över grönkålen. Grädda cirka 40 minuter.

Grönkålspaj med cheddar och valnötter Recept på grönkålspaj med cheddar och valnötter. Bästa receptet på grönkålspaj från Allt om Mat

Just nu sitter jag på Landvetters utrikesterminal och njuter av en kaffe i väntan på flyget till...

Just nu sitter jag på Landvetters utrikesterminal och njuter av en kaffe i väntan på flyget till...

Pinterest
Search