Shqipe Morina

Shqipe Morina

Shqipe Morina
More ideas from Shqipe
I am so happy to find this pin, I think I'm gonna die!! I MISS BUREK!!!

In Bosnia and neighboring countries phyllo dough (orignally jufka – read yoofkah) is often made for pastries such as pita/burek or baklava. Even though phyllo can be bought at the store or ba…

Përbërësit: 1 kg miell 700 ml ujë 1 lugë kripë 100 gr gjalpë 300 gr djath Kajmak ose mazë sipas dëshirës[ Përgatitja Brumin e krelanës e zëmë duke i përzier miellin, kripën dhe ujin gjerë sa të fit…

Përbërësit: 1 kg miell 700 ml ujë 1 lugë kripë 100 gr gjalpë 300 gr djath Kajmak ose mazë sipas dëshirës[ Përgatitja Brumin e krelanës e zëmë duke i përzier miellin, kripën dhe ujin gjerë sa të fit…