Pinterest
Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik. ...

Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik. ...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

När jag pluggade i Lund fanns där en helt galet charmig liten godisaffär som specialiserat sig på gammeldags marknadsgodis. Min absoluta favorit är så kallad teaterkonfekt och varje gång jag hade skrivit klart en tung tenta brukade jag cykla ner för backen från universitetsområdet och över kullerste

När jag pluggade i Lund fanns där en helt galet charmig liten godisaffär som specialiserat sig på gammeldags marknadsgodis. Min absoluta favorit är så kallad teaterkonfekt och varje gång jag hade skrivit klart en tung tenta brukade jag cykla ner för backen från universitetsområdet och över kullerste

Enklare kan det inte bli – rör ihop smeten i en kastrull och klicka ut smeten direkt på plåten. Flarnen är goda att servera även utan kräm, och de är mycket goda som tillbehör till glass!

Enklare kan det inte bli – rör ihop smeten i en kastrull och klicka ut smeten direkt på plåten. Flarnen är goda att servera även utan kräm, och de är mycket goda som tillbehör till glass!

Dietisten Sofia Antonsson bjuder på ett recept från sin senaste bok "Lugn mage med gott bröd"

Dietisten Sofia Antonsson bjuder på ett recept från sin senaste bok "Lugn mage med gott bröd"