732746

732746

Kryddig, nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av jordgubbar, skogshallon, peppar, körsbär och choklad. Serveras vid 16-18°C till rätter av feta eller vilda fåglar, samt till rätter av fläsk- eller lammkött.

Kryddig, nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av jordgubbar, skogshallon, peppar, körsbär och choklad. Serveras vid 16-18°C till rätter av feta eller vilda fåglar, samt till rätter av fläsk- eller lammkött.

Bärig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, skogshallon, örter, peppar och lakrits. Serveras vid 16-18°C till rätter av fågel, fläsk-eller lammkött.

Bärig, nyanserad smak med inslag av fat, mörka körsbär, skogshallon, örter, peppar och lakrits. Serveras vid 16-18°C till rätter av fågel, fläsk-eller lammkött.

Alde Gott

Alde Gott

Kryddig, nyanserad smak med inslag av fat, körsbär, salvia, hallon, mörk choklad och viol. Serveras vid cirka 16°C till rätter av fläsk-, lamm- eller kalvkött.

Kryddig, nyanserad smak med inslag av fat, körsbär, salvia, hallon, mörk choklad och viol. Serveras vid cirka 16°C till rätter av fläsk-, lamm- eller kalvkött.

Stoneleigh Rapaura

Stoneleigh Rapaura

Paul Cluver

Paul Cluver

Bourgogne

Bourgogne

Pinterest
Search