Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

MÖRDEGSKAKOR SOM IGELKOTTAR | ca 20 st. 200 g smör, kallt ~ 1 nypa salt ~ 1 dl florsocker ~ 4 ½ dl vetemjöl {Garnering} ca 100 g mörk choklad, smält ~ kokos.

Roliga, spröda & goda mördegskakor i form av igelkottar!

Marshmallow Snowman Cupcakes More

She used marshmallows, vanilla frosting, black icing, orange starburst for the nose (or orange tootsie roll), and Funfetti or sugar pearls to decorate

Fryst saffranscheesecake med pepparkaksbotten – Lindas Bakskola

Fryst saffranscheesecake med pepparkaksbotten – Lindas Bakskola

Alltså, detta måste ni bara prova! Tänk er en fluffig vanilj- & mascarponemousse med julsmakande hallon av glöggen och krispigt pepparkakssmul. Ja, alltså kombinationen är magisk. Ni får...

Alltså, detta måste ni bara prova! Tänk er en fluffig vanilj- & mascarponemousse med julsmakande hallon av glöggen och krispigt pepparkakssmul. Ja, alltså kombinationen är magisk. Ni får...

Superenkel julgodis: Saffransfudge med vit choklad och pistagenötter

My Shabby chic house: Saffransfudge med vit choklad och pistagenötter

Pinterest
Search