Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. Det är så himla gott! Stekt ris med grönsaker och räkor som smakar fantastiskt. Passar perfekt som vardagsmat eller när man vill bjuda på något gott vid festliga tillfällen. Gillar du inte räkor kan du istället ha i kyckling eller göra den vegetarisk. Jag rekommenderar varmt att du testar detta recept. Lättlagat och riktigt gott. 6-8 portioner fried rice Ca 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar jasminris) 4 st ägg…

Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. Det är så himla gott! Stekt ris med grönsaker och räkor som smakar fantastiskt. Passar perfekt som vardagsmat eller när man vill bjuda på något gott vid festliga tillfällen. Gillar du inte räkor kan du istället ha i kyckling eller göra den vegetarisk. Jag rekommenderar varmt att du testar detta recept. Lättlagat och riktigt gott. 6-8 portioner fried rice Ca 6 dl ris av valfri sort (jag rekommenderar jasminris) 4 st ägg…

Detta är ett recept som ger dig den godaste pizzan någonsin!

Detta är ett recept som ger dig den godaste pizzan någonsin!

Vitkålssallad. Detta är utan tvekan en av de godaste sallader jag någonsin smakat på. Den hemliga ingrediensen i är ramen nudlar

Vitkålssallad. Detta är utan tvekan en av de godaste sallader jag någonsin smakat på. Den hemliga ingrediensen i är ramen nudlar

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Kåldolmar är klassisk svensk husmanskost. Blir så himla gott med lingon, gräddsås och potatis. Här kommer ett super bra recept som ger dig riktigt goda kåldolmar.

Kåldolmar är klassisk svensk husmanskost. Blir så himla gott med lingon, gräddsås och potatis. Här kommer ett super bra recept som ger dig riktigt goda kåldolmar.

Lahmacun med en twist Lahmacun är en favorit från det turkisk köket, pizza med en kryddig köttfärsfyllning. Jag testade att göra dom veganska. Alltså O.M.G! va goda dom blev Sju stycken lahmacun gick åt i ett nafs här hemma. Du måste testa dessa❤ Recept med steg för steg bilder hittar du i länken i min profil➡@zeinaskitchen

Lahmacun med en twist Lahmacun är en favorit från det turkisk köket, pizza med en kryddig köttfärsfyllning. Jag testade att göra dom veganska. Alltså O.M.G! va goda dom blev Sju stycken lahmacun gick åt i ett nafs här hemma. Du måste testa dessa❤ Recept med steg för steg bilder hittar du i länken i min profil➡@zeinaskitchen

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Rullekake med tunfisk, kan lages dagen i forveien

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Fantastiskt grönkålssallad med frisk och fruktig smak. Jag smaksätter vinägretten med granatäppelsirap, det stärker smaken på granatäppelkärnorna och ger salladen en fräsch syrlig smak. Har du inte granatäppelsirap hemma funkar det jättebra med lite citron och balsamico också. Du kan förbereda kålen flera timmar innan servering. Ett fräscht och gott tillbehör på julbordet! 8-10 portioner 500 g grönkål 4 st blodapelsin (vanlig apelsin funkar också bra) 1 granatäpple 1 dl grovhackade valnötter…

Galatopita- Grekisk mannagrynspaj - ZEINAS KITCHEN

Galatopita- Grekisk mannagrynspaj - ZEINAS KITCHEN

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Saftig kycklingfilé. Aldrig mer en torr kycklingfilé! Här har du receptet på den godaste och saftigaste kycklingfilén- NÅGONSIN!

Nyttiga och riktigt goda bananmuffins med havre och grahamsmjöl. Goda att servera till fikat eller som frukost. De blir saftiga och mjuka av bananerna.

Nyttiga och riktigt goda bananmuffins med havre och grahamsmjöl. Goda att servera till fikat eller som frukost. De blir saftiga och mjuka av bananerna.

Bananpannkakor med havregryn - ZEINAS KITCHEN

Bananpannkakor med havregryn - ZEINAS KITCHEN

Pinterest
Search