Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Denne opskrift på rabarber syltetøj med orange smager fantastisk og er let at lave. Sukkerindholdet er lavt, men det fremhæver smagen af rabarber.

Somrig drink som dessutom är enkel att förbereda i god tid. I de vuxnas drinkar ersätts päroncider med mousserande vin.

Rabarber- och ingefärsdrink Somrig drink som dessutom är enkel att förbereda i god tid. I de vuxnas drinkar ersätts päroncider med mousserande vin

Somrig drink som dessutom är enkel att förbereda i god tid. I de vuxnas drinkar ersätts päroncider med mousserande vin.

Rabarber- och ingefärsdrink Receptbild - Allt om Mat

Rabarber- och ingefärsdrink Receptbild - Allt om Mat

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Världens godaste vaniljsås, tre ingridienser (grädde, vaniljpulver, kondenserad mjölk)

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Frusen Rabarber Cheesecake | Bakverk och Fikastunder

Knäckig Rabarberpaj

Knäckig Rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj alltså – finns det något godare? Den här rabarberpajen skiljer sig markant från en smulpaj, det är mer

Knäckig rabarberpaj – recept på magiskt god paj med havregryn

Knäckig rabarberpaj alltså – finns det något godare? Den här rabarberpajen skiljer sig markant från en smulpaj, det är mer

Pinterest
Sök