Suuuperenkelt & suuuupergott! Det här måste ni bara testa. Lova det!! Receptet hittade jag inne hos min fina kollega på Bakverk & Fikastunder som tipsade om dessa häromdagen. 4 Mars bars 90...

Suuuperenkelt & suuuupergott! Det här måste ni bara testa. Lova det!! Receptet hittade jag inne hos min fina kollega på Bakverk & Fikastunder som tipsade om dessa häromdagen. 4 Mars bars 90...

Rackarungar: Sjukt god citronkladdkaka

Rackarungar: Sjukt god citronkladdkaka

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det! Denna gång blev det en kladdkaka med karamelliserad mjölk. Vi har provsmakat en bit och så himla god den var! Den smakar verkligen kola....

Smarriga havrebollar helt utan strösocker och smör. I stället innehåller de mosad banan vilket ger en söt, god smak! Ett perfekt alternativ när man vill dra ner på socker och fett. Bananerna ska vara

Nyttiga bananchokladbollar (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Smarriga havrebollar helt utan strösocker och smör. I stället innehåller de mosad banan vilket ger en söt, god smak! Ett perfekt alternativ när man vill dra ner på socker och fett. Bananerna ska vara

Biskvier i långpanna

Biskvier i långpanna

I have to remember to make these. They look so nice!

Julgodis

I have to remember to make these. They look so nice!

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Krämig mintfudge | Jennys Matblogg

Krämig mintfudge | Jennys Matblogg

Smakrika olivkex kan bli ostbrickans favorit.

Smakrika olivkex kan bli ostbrickans favorit.

Pinterest
Sök