Super easy, no-bake Salted Chocolate Peanut Butter Cups made with only 4 ingredients: dark chocolate, peanut butter, coconut oil, and a sprinkle of sea salt. Rich, creamy, and totally irresistible!

Salted Chocolate Peanut Butter Cups

Super easy, no-bake Salted Chocolate Peanut Butter Cups made with only 4 ingredients: chocolate, peanut butter, coconut oil, and sea salt.

Julmustkola – enkelt recept

Julmustkola – enkelt recept

Hemlagat julgodis som får det att vattnas i munnen! Godaste recepten på smörkola, fransk nougat, chokladtryffel och mycket mer.

Hemlagat julgodis som får det att vattnas i munnen! Godaste recepten på smörkola, fransk nougat, chokladtryffel och mycket mer.

Jag fortsätter tipsa om julgodis, ni är många som efterfrågar. Om jag bara får välja ett enda julgodis så väljer jag nog dessa. (Eller lakritskolor, jämn kamp!). Bountybollar Denna sats ger ungefär...

Jag fortsätter tipsa om julgodis, ni är många som efterfrågar. Om jag bara får välja ett enda julgodis så väljer jag nog dessa. (Eller lakritskolor, jämn kamp!). Bountybollar Denna sats ger ungefär...

Du vet hur gudomligt det luktar av brända mandlar på julmarknader? Lägg till pepparkakskrydda till den doften, så får du ett hum om vad dessa knapriga, hemmagjorda brända mandlar med smak av pepparkaka handlar om. (Hemma hos oss tog pepparkaksmandlarna slut efter 10 minuter.

Du vet hur gudomligt det luktar av brända mandlar på julmarknader? Lägg till pepparkakskrydda till den doften, så får du ett hum om vad dessa knapriga, hemmagjorda brända mandlar med smak av pepparkaka handlar om. (Hemma hos oss tog pepparkaksmandlarna slut efter 10 minuter.

Bräck med salta jordnötter är ett riktigt smaskigt godis som dessutom är enkelt att göra. Här får du till den där goda brytningen mellan sött och salt.

Bräck med salta jordnötter är ett riktigt smaskigt godis som dessutom är enkelt att göra. Här får du till den där goda brytningen mellan sött och salt.

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola 125

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis.Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola 125

Klassisk knäck är ett måste till jul. Låt socker, grädde och sirap koka ihop och använda gärna en kökstermometer för att avgöra när knäckens konsistens är perfekt. Spar det här grundreceptet, du kommer garanterat använda det igen!

Klassisk knäck är ett måste till jul. Låt socker, grädde och sirap koka ihop och använda gärna en kökstermometer för att avgöra när knäckens konsistens är perfekt. Spar det här grundreceptet, du kommer garanterat använda det igen!

Pinterest
Search