Anna-Karin Andersson

Anna-Karin Andersson

Anna-Karin Andersson
More ideas from Anna-Karin
Oxfile som marineras, stekes i ugn och marineras igen, ätes kall. Fungerar lika bra med fläskfile. Perfekt att förberedas dagen innan.

Oxfile som marineras, stekes i ugn och marineras igen, ätes kall. Fungerar lika bra med fläskfile. Perfekt att förberedas dagen innan.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

A tiny house in Finland

A tiny house in Finland