En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

Mexikanska biffar gjorda av fläskfilé med bl a gräslök i såsen.

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

Addera värme till kalla vardagskvällar med en gryta baserad på kokosmjölk och kyckling.

Thai-inspirerad kycklinggryta

Addera värme till kalla vardagskvällar med en gryta baserad på kokosmjölk och kyckling.

Hemligheten med den här ljuvliga laxgratängen är den smakrika såsen som komponeras ihop av bland annat dijonsenap, vitvinsvinäger och dragon. Gratängen gräddas sedan färdigt i ugnen och serveras med ris och en mâchesallad.

Hemligheten med den här ljuvliga laxgratängen är den smakrika såsen som komponeras ihop av bland annat dijonsenap, vitvinsvinäger och dragon. Gratängen gräddas sedan färdigt i ugnen och serveras med ris och en mâchesallad.

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

En klassisk gubbröra med ansjovis och ägg. Gott på kavringstoast som förrätt!

Per Morbergs gubbröra

Per Morbergs gubbröra (med kräftjärtar/räkor + lite majonnäs) :)

Pinterest
Search