Badrum

Collection by Sophia Werner

49 
Pins
 • 
7 
Followers
Sophia Werner
°°°

Interior Designer Marianne Evennou's Paris Office Doubles as Her Pied-à-Terre

Live-work balance: interior designer Marianne Evennou's new Paris office is set in an apartment designed as a workspace and crash pad, color included.

Äntligen kan vi bada | Frida Fahrman

Sist ni fick titta in i badrummet hemma hade vi precis börjat kakla. Därefter har den mest spännande fasen följt - detaljerna! Små saker faller på plats varje dag, som...

Skräddarsytt i sekelskiftesvillan hemma hos Kitchen & beyonds grundare

Mia Sahlins sekelskiftesvilla på Säröhalvön klär onekligen bra i jul, inredd som den är med platsbyggda lösningar signerade egna företaget Kitchen & beyond.

collected bathroom details

JASMINA BYLUND - BADRUMSHYLLAN

Så här ser det ut på min badrumshylla just nu och jag vet att det är sen gammalt men den där Aesoptvålen är to die for! Jag vet det är bar en tvål men det känns liksom lite roligare och lyxigare att t

Marmor + grå = kärlek

Tomtebogatan 51, 3 tr, Stockholm

Marmor + grå = kärlek

Badrum, grönt kakel. Foto: Erika Åberg Bathroom with green tiles:

Badrum med grönt kakel | Badrum inspiration funkis, Badrum grönt, Badrumsrenovering

Badrum, grönt kakel. Foto: Erika Åberg Bathroom with green tiles:

MY 5 MUST HAVE BEAUTY PRODUCTS FOR SPRING

MY 5 MUST HAVE BEAUTY PRODUCTS FOR SPRING - STYLE TO MY STREET

Here are my five spring must have beauty products that help me get ready quicker, but still have quality formulas that really do their job.

8db206bc92ac20b6d92f91c719581485

Isabella Löwengrip

Vi har haft det fantastiskt hos Adele. Vilat, ätit gott, myst framför en film, somnat i solen och gått på två timmars hike. Lunch i solen Jag somnade här i två timmar Ätit väldigt mycket ost! Ro i själen Middag på La Marmotte Värmda kastanjer och rösti. .. Och så vandring på 2600 meter! Nu […]

Johanna Bradford on Instagram: “Nyårsbastun och badet avklarat 🛁 Så redo för 2020 nu 💫 Och ja! Jag har absolut suddat bort hålet för fläkten ur bilden. Störde mig för…”

4,166 Likes, 53 Comments - Johanna Bradford (@johannabradford) on Instagram: “Nyårsbastun och badet avklarat 🛁 Så redo för 2020 nu 💫 Och ja! Jag har absolut suddat bort hålet…”

Allt om vårt badrum | Johanna Bradford

Har ni sett den senaste filmen från vårt badrum än? Där får ni ju följa med på en ordentlig rundvandring och så lovar jag att göra ett inlägg om precis alla produktval så att ni kan hitta...

Villa Lärkträdet anno 1924 on Instagram: “Gästtoalett på entréplan är på gång! Kakel och klinker är på plats och toaletten är monterad. Nu måste vi bara beställa ett relativt smalt…”

82 Likes, 19 Comments - Villa Lärkträdet anno 1924 (@villalarktradet) on Instagram: “Gästtoalett på entréplan är på gång! Kakel och klinker är på plats och toaletten är monterad. Nu…”