Sophie Tadåker Seger

Sophie Tadåker Seger

Sophie Tadåker Seger
More ideas from Sophie
Behöver det inte vara svårare än så här?

Behöver det inte vara svårare än så här?

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Sött möter salt. Sötpotatis och fetaost är en väldigt lyckad smakkombination. Servera gärna med krispig sallad och strimlad rödkål.

Sött möter salt. Sötpotatis och fetaost är en väldigt lyckad smakkombination. Servera gärna med krispig sallad och strimlad rödkål.

This modern landscaped backyard has a raised outdoor lounge deck, a wood burning firepit, succulents, bamboo and a vegetable garden.

This modern landscaped backyard has a raised outdoor lounge deck, a wood burning firepit, succulents, bamboo and a vegetable garden.

Get a great ab workout without ever touching the floor! Here are 9 amazing standing ab exercises that will shrink your waistline!

Yoga Fitness Plan - Get a great ab workout without ever touching the floor! Here are 9 amazing standing ab exercises that will shrink your waistline! - Get Your Sexiest. Body Ever!…Without crunches, cardio, or ever setting foot in a gym!

Bountybollar - mjölkfritt, laktosfria, mejerfritt, sockerfritt, Recept 75 g kokosolja2 dl kokosmjölk (gärna extra creamy från Blue Dragon Garant eller Santa Maria)200 g riven kokos1 msk agave eller honung1/2 tsk vaniljpulver150 g choklad med hög kakaohalt ( minst 70 %) ...

Bountybollar - mjölkfritt, laktosfria, mejerfritt, sockerfritt, Recept 75 g kokosolja2 dl kokosmjölk (gärna extra creamy från Blue Dragon Garant eller Santa Maria)200 g riven kokos1 msk agave eller honung1/2 tsk vaniljpulver150 g choklad med hög kakaohalt ( minst 70 %) ...

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

kesobröd utan mjöl

kesobröd utan mjöl