Stefan Sagebro

Stefan Sagebro

Stefan Sagebro
More ideas from Stefan
Tania Handelsmann has been designing residential and commercial spaces for the past 15 years and this home on Sydney's north shore is the perfect representation of Tania's sophisticated style, using luxurious finishes to create refined, comfortable spaces.

Lovely gray and white kitchen, bertoia chairs, light woods Tania+Handelsmann has+been+designing+residential+and+commercial+spaces+for+the

”Vårt hus på 220 m2 är lådlikt och har öppen planlösning. Några av våra vänner säger att det ser ut som en gympasal. Vi gillar att det ligger precis vid skogen och har havsutsikt.”

Whether you are minimalist or maximalist, IKEA offers various solutions. Through the years I've learned that great creative minds know how.

Använd texturer som färg.   ”Jag är snickare och Rebecca studerar textil. Jag tror att vår kärlek till material, snarare än färg, är något som syns i vårt hem. Vi gillar verkligen en rå stil. Naturträ, riktig sten, metall – inte saker som är övertäckta eller inslagna eller låtsas vara något annat. För oss är material vackrare om de är på riktigt. De ger rummen liv.”

The new minimalists bedroom idea!

The new minimalists - house tour

”Genom att göra vårt hem till en plats dit folk kommer för att roa sig kan vi ändå ha kul. Vi har gäster nästan varje helg, så vi planerade vårt IKEA kök för att göra det enklare. Jag gillar köksön med måttbeställd rostfri bänkskiva. Här är jag en del av umgänget medan jag lagar mat och det gör inget om jag spiller. Vi satte till och med in en inbyggd dryckeskyl i en låda i köksön, så att gästerna kan förse sig själva.”

Love the lights - idea for style of lights for the kitchen

”Att ha mycket förvaring innebär att vi inte behöver städa jämt, vilket är skönt. Väggen med skåp från golv till tak i köket rymmer allt från köksredskap till rengöringsprodukter och till och med jackor!”

Rebecca Centren - Vårt hem i Ikea Family Live

"Vi valde att inte dölja kläder och skor bakom dörrar. Då är det enklare att plocka ut det vi behöver.”

The new minimalists

The new minimalists. See Rebecca and Andreas' dark bedroom. "We find dark colours more calming and cosy. A dark bedroom can be soothing"

Coffee table

rustic coffee table--this is basically an old door on a type of saw horse. Doing this in the living room! I have the perfect barn door for this :)

Photographs used like *bricks* to decorate a focal point wall