Staffan Björck

Staffan Björck

1
Follower
5
Following
Staffan Björck
More ideas from Staffan
Sangria - Bär

Strawberries, raspberries, and blueberries meet rosé in this crisper, totally refreshing alternative to classic red sangria. Get the recipe: Triple Berry Sangria

Äppelmarängtårta i långpanna

Äppelmarängtårta i långpanna

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Nu har jag varit hemma hos svärmor igen och blivit bjuden på nåt sådär gott att man bara måste tigga till sig receptet. Kakan hade däremot inget namn. Jag och sambon funderade lite över den goda ka…

Raw food godis som smakar precis som Snickers med endast nyttiga ingredienser som mandel, dadlar och mörk choklad. Prova det - du kommer inte bli besviken!

Raw food godis som smakar precis som Snickers med endast nyttiga ingredienser som mandel, dadlar och mörk choklad. Prova det - du kommer inte bli besviken!

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Påsktårta med marsipan & strössel - Mitt kök

Påsktårta med marsipan & strössel - Mitt kök

Påskmuffins

Påskmuffins

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

blommor_mat4

blommor_mat4

Små rackarns goda tilltugg!

Små rackarns goda tilltugg!

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola

Dumlefluff är super gott ! Du kan använda det som fyllning i tårtor och passar alldeles utmärk med hallon och jordgubbs smaker. Du kan även spackla dina tårtor med dumlefluff och använda det på…

Dumlefluff är super gott ! Du kan använda det som fyllning i tårtor och passar alldeles utmärk med hallon och jordgubbs smaker. Du kan även spackla dina tårtor med dumlefluff och använda det på…

Kanelbullesockerkaka5

Kanelbullesockerkaka5

Mingelsnittar som är sjukt enkla att göra och helt galet goda! Har man bråttom eller vill laga någonting som går riktigt fort men smakar gott? Då rekommenderar jag verkligen de här snittarna!...

Mingelsnittar som är sjukt enkla att göra och helt galet goda! Har man bråttom eller vill laga någonting som går riktigt fort men smakar gott? Då rekommenderar jag verkligen de här snittarna!...