Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Philadelfiabullar i långpanna (Kryddburken)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Ljuvligt goda, segmjuka, lite kladdiga brownies med krämig chokladtryffel på toppen.

Ljuvligt goda, segmjuka, lite kladdiga brownies med krämig chokladtryffel på toppen.

Det här behöver du till 6 portioner : 5 dl vispgrädde 1 vaniljstång 2 1/2 st gelatinblad 250 gram Daim mjölkchoklad ( Går även bra med mjölkchoklad om ni inte hittar) Topping: 1 dubbeldaim Gör så här: Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden. Fiska upp vaniljstången och bryt ner chokladen under omrörning, tills den smält. Krama ur…

Det här behöver du till 6 portioner : 5 dl vispgrädde 1 vaniljstång 2 1/2 st gelatinblad 250 gram Daim mjölkchoklad ( Går även bra med mjölkchoklad om ni inte hittar) Topping: 1 dubbeldaim Gör så här: Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden. Fiska upp vaniljstången och bryt ner chokladen under omrörning, tills den smält. Krama ur…

Äppelpaj fylld med en vaniljkräm på vitt vin och äppelrosor

Rosformad äppelpaj

Pinterest
Search