Lena Ytterman

Lena Ytterman

13 followers
·
9 followers
Lena Ytterman
More ideas from Lena
En god gratäng där såsen och torsken tillagas samtidigt i ugnen. Fisken blir saftig och får en god smak av såsen. Servera med valfritt tillbehör, passar perfekt med potatis, pasta, ris eller sallad. HÄR! hittar du recept på samma rätt fast med lax. 6 portioner torskgratäng 800 g torskfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill eller 0,5 dl djupfryst dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppa...

En god gratäng där såsen och torsken tillagas samtidigt i ugnen. Fisken blir saftig och får en god smak av såsen. Servera med valfritt tillbehör, passar perfekt med potatis, pasta, ris eller sallad. HÄR! hittar du recept på samma rätt fast med lax. 6 portioner torskgratäng 800 g torskfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill eller 0,5 dl djupfryst dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppa...

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få