Baka matbröd

Collection by Stenbandet • Last updated 9 weeks ago

56 
Pins

Frasigaste franskafrallan.

Hej Hej! Gillar du doften av nybakat bröd? Du är inte ensam om det. Det blev ett gäng luftiga, lätta, frasiga frallor med vallmofrön på toppen. Franskbröd, 30 st: 50 gram torrjäst/färsk jäst 700 gram vatten 25 gram strösocker 25 gram smör 25 gram salt 2 ägg 1300 gram ramlösa kvarn tipo 00 mjöl Topping: Vatten + pensel Vallmofrön i en djup skål Gör så här: Blanda ner alla ingredienser i bakbunke utan saltet. Knåda degen för hand eller i maskin i 5-10 min, tillsätt saltet och fortsätt knåda…

Hembakta polarkakor - Lindas Bakskola & Matskola

Saftiga och mjuka polarkakor som är ljuvligt goda!

Nattjästa dinkelfrallor | Ylvas Bakverkstad

Jättegoda frallor bakade på siktat dinkelmjöl. Ingen knådning behövs!

Mammas goda formbröd - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda

När jag var liten så bakade min mamma allt vårt bröd och kaffebröd, syltade och saftade allt, lagade massa god mat, hon…

Tidningen Buffé on Instagram: “Pastasallad smakar som godast på sommaren! Gör en grön variant med ärtor, spenat och smakrik fetaost. Receptet hittar du via länken i vår…”

Tidningen Buffé on Instagram: “Pastasallad smakar som godast på sommaren! Gör en grön variant med ärtor, spenat och smakrik fetaost. Receptet hittar du via länken i vår…”

Tidningen Buffé on Instagram: “Pastasallad smakar som godast på sommaren! Gör en grön variant med ärtor, spenat och smakrik fetaost. Receptet hittar du via länken i vår…”

Catarina König on Instagram: “Det där med att vakna till nybakat bröd, i detta fall rykande heta baguetter 🥖🥖 Happy Monday 🤍 Receptet är det samma som nattjästa…”

Catarina König on Instagram: “Det där med att vakna till nybakat bröd, i detta fall rykande heta baguetter 🥖🥖 Happy Monday 🤍 Receptet är det samma som nattjästa…”

Catarina König on Instagram: “Det där med att vakna till nybakat bröd, i detta fall rykande heta baguetter 🥖🥖 Happy Monday 🤍 Receptet är det samma som nattjästa…”

Leila Lindholm on Instagram: “Foccaccia in the making! Världens enklaste och godaste bröd. Här kommer receptet .... Foccacia  25 g färsk jäst 3 dl ljummet vatten 1/2 dl…”

Leila Lindholm on Instagram: “Foccaccia in the making! Världens enklaste och godaste bröd. Här kommer receptet .... Foccacia 25 g färsk jäst 3 dl ljummet vatten 1/2 dl…”

Leila Lindholm on Instagram: “Foccaccia in the making! Världens enklaste och godaste bröd. Här kommer receptet .... Foccacia 25 g färsk jäst 3 dl ljummet vatten 1/2 dl…”

Leila Lindholm on Instagram: “Recept till er 🐒🍌 Idag bakar vi banankanan igen. Denna gång med härliga chunks av mörk choklad 🐒🍌 Banana Bread med choklad 🍌🐒 1 kaka  150 g…”

Leila Lindholm on Instagram: “Recept till er 🐒🍌 Idag bakar vi banankanan igen. Denna gång med härliga chunks av mörk choklad 🐒🍌 Banana Bread med choklad 🍌🐒 1 kaka 150 g…”

Leila Lindholm on Instagram: “Recept till er 🐒🍌 Idag bakar vi banankanan igen. Denna gång med härliga chunks av mörk choklad 🐒🍌 Banana Bread med choklad 🍌🐒 1 kaka 150 g…”

Leila Lindholm on Instagram: “Min Goda Formfranska  50 g färsk jäst  5 dl ljummet vatten  2 tsk honung 2 tsk ljus sirap  1 dl olivolja  1 1/2 msk flingsalt 2 dl…”

Leila Lindholm on Instagram: “Min Goda Formfranska 50 g färsk jäst 5 dl ljummet vatten 2 tsk honung 2 tsk ljus sirap 1 dl olivolja 1 1/2 msk flingsalt 2 dl…”

Leila Lindholm on Instagram: “Min Goda Formfranska 50 g färsk jäst 5 dl ljummet vatten 2 tsk honung 2 tsk ljus sirap 1 dl olivolja 1 1/2 msk flingsalt 2 dl…”

Camilla Hamid on Instagram: “Nu står en plåt med dessa underbara smörfrallor i kylskåpet, redo att bakas av imorgon på morgonen till frukost 😍 Frasig utsida, fluffig…”

Camilla Hamid on Instagram: “Nu står en plåt med dessa underbara smörfrallor i kylskåpet, redo att bakas av imorgon på morgonen till frukost 😍 Frasig utsida, fluffig…”

Camilla Hamid on Instagram: “Nu står en plåt med dessa underbara smörfrallor i kylskåpet, redo att bakas av imorgon på morgonen till frukost 😍 Frasig utsida, fluffig…”

Fredrik Nylén on Instagram: “Baka fyra formfranskor på en och samma gång 😍 Det här brödet brukar jag även skiva upp och ha som rostbröd 😋 Receptet hittar du på länken i…”

Fredrik Nylén on Instagram: “Baka fyra formfranskor på en och samma gång 😍 Det här brödet brukar jag även skiva upp och ha som rostbröd 😋 Receptet hittar du på länken i…”

Fredrik Nylén on Instagram: “Baka fyra formfranskor på en och samma gång 😍 Det här brödet brukar jag även skiva upp och ha som rostbröd 😋 Receptet hittar du på länken i…”

Leila Lindholm on Instagram: “Efter mitt föregående inlägg kommer här receptet på Foccacia på efterfrågan. Här gjorde jag den med lite grönt ... men kan toppas…”

Leila Lindholm on Instagram: “Efter mitt föregående inlägg kommer här receptet på Foccacia på efterfrågan. Här gjorde jag den med lite grönt ... men kan toppas…”

Leila Lindholm on Instagram: “Efter mitt föregående inlägg kommer här receptet på Foccacia på efterfrågan. Här gjorde jag den med lite grönt ... men kan toppas…”

Mattias Celinder on Instagram: “Saftiga tekakor. Jag provade att göra mitt vanliga recept med både grahamsmjöl och vetemjöl i degen men för att de skulle bli extra…”

Mattias Celinder on Instagram: “Saftiga tekakor. Jag provade att göra mitt vanliga recept med både grahamsmjöl och vetemjöl i degen men för att de skulle bli extra…”

Mattias Celinder on Instagram: “Saftiga tekakor. Jag provade att göra mitt vanliga recept med både grahamsmjöl och vetemjöl i degen men för att de skulle bli extra…”

🇸🇪 Starwoman by Anna Åberg on Instagram: “Check på mitt livs första egenbakade bröd 🍞😅 Blev ju riktigt snyggt och framförallt blev det gott ✌🏼Gjort på bland annat fil och rivet…”

🇸🇪 Starwoman by Anna Åberg on Instagram: “Check på mitt livs första egenbakade bröd 🍞😅 Blev ju riktigt snyggt och framförallt blev det gott ✌🏼Gjort på bland annat fil och rivet…”

🇸🇪 Starwoman by Anna Åberg on Instagram: “Check på mitt livs första egenbakade bröd 🍞😅 Blev ju riktigt snyggt och framförallt blev det gott ✌🏼Gjort på bland annat fil och rivet…”

Tidningen Buffé on Instagram: “Ingen vanlig focaccia! Prova vårt recept där det ljuvliga brödet får smak av kronärtskocka, citron och rosmarin. Följ länken i vår profil…”

Tidningen Buffé on Instagram: “Ingen vanlig focaccia! Prova vårt recept där det ljuvliga brödet får smak av kronärtskocka, citron och rosmarin. Följ länken i vår profil…”

Tidningen Buffé on Instagram: “Ingen vanlig focaccia! Prova vårt recept där det ljuvliga brödet får smak av kronärtskocka, citron och rosmarin. Följ länken i vår profil…”

Kerstin on Instagram: “Inte så dumt att vara mammaledig ändå, då kan det ju bli långkok även på en ruggig måndag. Till blir det min enkla snoddas. Recept nedan☺️…”

Kerstin on Instagram: “Inte så dumt att vara mammaledig ändå, då kan det ju bli långkok även på en ruggig måndag. Till blir det min enkla snoddas. Recept nedan☺️…”

Kerstin on Instagram: “Inte så dumt att vara mammaledig ändå, då kan det ju bli långkok även på en ruggig måndag. Till blir det min enkla snoddas. Recept nedan☺️…”