olivia

olivia

2 followers
·
6 followers
olivia
More ideas from olivia
Grova nattjästa frallor

Grova nattjästa frallor

Himmelska After eight- snittar

Himmelska After eight- snittar

Sega chokladmuffins, nästan som minikladdkakor! Du hör själv, dessa chokladmuffins är absolut värt att testa. Här hittar du receptet!

Sega chokladmuffins, nästan som minikladdkakor! Du hör själv, dessa chokladmuffins är absolut värt att testa. Här hittar du receptet!

Morotsfrallorna blir oerhört saftiga av de rivna morötterna i degen.

Morotsfrallor - Saftigt och gott matbröd med fint rivna morötter i.

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

Pensionärskaka – Lindas Bakskola

hallon-och-chokladtårta-1

hallon-och-chokladtårta-1

Nyttiga dadelbollar – Lindas Bakskola

Nyttiga dadelbollar – Lindas Bakskola

Syndigt goda, kraftfulla brownies med flingsalt

Syndigt goda, kraftfulla brownies med flingsalt

Amerikanska pannkakor är en underbart god variant på klassiska pannkakor. Servera gärna pannkakorna tillsammans med lönnsirap eller blåbärssylt, mums!

Amerikanska pannkakor är en underbart god variant på klassiska pannkakor. Servera gärna pannkakorna tillsammans med lönnsirap eller blåbärssylt, mums!

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Grovt filmjölksbröd

Grovt filmjölksbröd