Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos | ljuvligmat

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos | ljuvligmat

Pastagratäng med kyckling – 11 ProPoints | Bambi

Pastagratäng med kyckling – 11 ProPoints | Bambi

Recipe in Swedish - Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche

Recipe in Swedish - Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche

Jag hälsar Viktväktarna välkomna med en värmande köttfärssoppa med paprika och ris | Bambi

Jag hälsar Viktväktarna välkomna med en värmande köttfärssoppa med paprika och ris | Bambi

Per Morbergs makaronipudding (kock Per Morberg)

Per Morbergs makaronipudding

Sätt ugnen på 150 grader. Mosa ihop fetaost, dill, citronskal och olivolja till en röra. Skär ett djupt snitt på mitten av varje laxfilébit. Fyll med fetaoströran. Lägg laxen på en plåt med snittet uppåt och krydda med salt och peppar. Ringla över lite olivolja och strö över lite mer hackad dill. Stek i mitten av ugnen ca 20–25 minuter tills laxen har blivit stekt men fortfarande har en saftig rosa kärna.

Fetaostfylld lax med dill och citron

Sätt ugnen på 150 grader. Mosa ihop fetaost, dill, citronskal och olivolja till en röra. Skär ett djupt snitt på mitten av varje laxfilébit. Fyll med fetaoströran. Lägg laxen på en plåt med snittet uppåt och krydda med salt och peppar. Ringla över lite olivolja och strö över lite mer hackad dill. Stek i mitten av ugnen ca 20–25 minuter tills laxen har blivit stekt men fortfarande har en saftig rosa kärna.

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Portermarinerad höstgryta med kantareller från kokboken "Taste by Louise"

Guldvaskarpanna med renskav och kantareller

Guldvaskarpanna med renskav och kantareller

Pinterest
Search