Sourdough starter - urban homesteader

In the last 20 years bakers around the world have revived the art of baking with a sourdough culture. At first this revival was related to flavor, but increasingly bakers are turning to sourdough cultures in the interest of health.

Scroll down for English Att skapa en egen surdegsgrund för att baka surdegsbröd är inte svårt...

Att göra en Surdegsgrund & Mata en Surdeg :: How to Make an Sourdough Starter & Feeding your Sourdough (All things green)

Scroll down for English Att skapa en egen surdegsgrund för att baka surdegsbröd är inte svårt...

Grunden till surdegsbröd. Matas varje dag med ca 1/2 dl vatten och 1/2 dl mjöl. Fördeg 50g surdegsgrund 75 g mjöl 75g vatten

How to make a sour dough base. Instructions in Swedish

Surdeg av vete / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

What exactly is sourdough and how do you take care of it?

6 saker som gör att din surdeg inte blir som den ska

6 saker som gör att din surdeg inte blir som den ska

Starta en surdeg (kock Sébastien Boudet)

Starta en surdeg

Starta en surdeg (kock Sébastien Boudet)

Surdeg start

Surdeg start

Starta en surdeg på enklaste vis

Starta en surdeg på enklaste vis

Pinterest
Search