This Raspberry And Chocolate Mousse is a fun and easy recipe to make for any special occasion. See how to make it with our video tutorial.

Easy Raspberry And Chocolate Mousse (with Video)

Raspberry And Chocolate Mousse – Video - All you need is some simple ingredients: raspberry jello, whipped cream, gelatin, heavy cream, sugar and chocolate.

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka (Fikastunder)

Make chocolate butterflies using wax paper and a book

How to DIY chocolate butterflies step by step using books and wax paper of baking paper. Edible decoration for cakes, cupcakes and desserts

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigas

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigas

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Ljuvliga biskvier med mjölkchoklad och dulce de leche. En bra bonus är att de är riktigt roliga att baka också!

Chokladbiskvier med dulce de leche

Ljuvliga biskvier med mjölkchoklad och dulce de leche. En bra bonus är att de är riktigt roliga att baka också!

Kladdkaka med gelehallongrädde.

Kladdkaka med gelehallongrädde.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Här kör vi ännu ett lätt recept! Inget rullande, doppa i choklad eller krångligheter.Du rör ihop smeten, på med ett marsipanlock, smälter mörk choklad och brer på ett lager. Sen skär önskade bitar! Klart!Dammsugarna är godast om de får sätta sig lite så efter någon timme i kylen så är den redo.  Jag använde en 35*25 cm form, [...]

Här kör vi ännu ett lätt recept! Inget rullande, doppa i choklad eller krångligheter.Du rör ihop smeten, på med ett marsipanlock, smälter mörk choklad och brer på ett lager. Sen skär önskade bitar! Klart!Dammsugarna är godast om de får sätta sig lite så efter någon timme i kylen så är den redo. Jag använde en 35*25 cm form, [...]

Mjuk maräng med knapriga nötter fylld med chokladtryffel och lätt syrlig lingonkräm blir till en underbar jultårta. Du kan ha tårtan helt färdig i frysen långt i förväg och den passar lika bra som läcker dessert som till julkaffet. Du kan skära bitar med varm kniv i den frysta tårtan och bara ta fram så många bitar du behöver.

Mjuk maräng med knapriga nötter fylld med chokladtryffel och lätt syrlig lingonkräm blir till en underbar jultårta. Du kan ha tårtan helt färdig i frysen långt i förväg och den passar lika bra som läcker dessert som till julkaffet. Du kan skära bitar med varm kniv i den frysta tårtan och bara ta fram så många bitar du behöver.

Snilleskök - Pepparkakscupcakes med julskumsfrosting

Snilleskök - Pepparkakscupcakes med julskumsfrosting

Pinterest
Search