Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Pinterest
Search