Svärmors goda kycklinggryta. Tröttnar aldrig på denna rätt, det är såååå gott!! Och alldeles utmärkt som lchf-rätt med en stor god sallad till och en näve cashewnötter på. MUMS! Man gör denna rätt …

Favorit i repris, tröttnar aldrig på detta!

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

r salt eller vinäge

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

Den här pajen är så god att man inte vill sluta äta av den♥ Du behöver4 personer Pajdeg1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm saltFyllning3 kycklingfiléer1/2 burk…

No Cook Salmon Cake

Laxtårta

No Cook Salmon Cake - Easy Appetizers

Hej raringar! Hoppas ni har en fin fredag! Här började dagen med drygt 5 km löpning/pw och jag har nu slått rekordet i uthållighet och hastighet och jag ser fram emot nästa löprunda! Såååå kul! Har alltid velat kunna springa minst 5 km och nu ska det banne mig bli av! Lite öm i musklerna […]

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås

Hej raringar! Hoppas ni har en fin fredag! Här började dagen med drygt 5 km löpning/pw och jag har nu slått rekordet i uthållighet och hastighet och jag ser fram emot nästa löprunda! Såååå kul! Har alltid velat kunna springa minst 5 km och nu ska det banne mig bli av! Lite öm i musklerna […]

Så jäkla gott!

Enkla middagstipset som kommer få dina gäster att be om mer

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Min Goda Sida: Potatismuffins

Min Goda Sida: Potatismuffins

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Grönkålspaj med valnötter. Fyllning: 250 g grönkål, 3 st ägg, 3 st rödlökar, 2 dl riven ost, 2 dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 1 dl valnötter, smör, 1 krm peppar, 1 tsk salt. Förgrädda det kylda pajskalet ca 10 minuter på 200. Grovhacka kålen o koka lätt. Pressa ur all vätska. Skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör. Lägg grönkålsblandningen, osten och nötterna i pajskalet. Vispa ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över grönkålen. Grädda cirka 40 minuter.

Grönkålspaj recept

Spinach, garlic and sun dried tomatoes pie!

Soppa som ska få fart på förbränningen.

Soppa som ska få fart på förbränningen.

God helg på er! Vi är på väg mot Göteborg för Halloween på Liseberg i morgon! Barnen ser fram emot det såååååå! I kväll sover vi på härliga boutiquehotellet Pigalle! Vi har varit där några ggr innan både övernattat och ätit på Restaurang Atelier, alltid grymt bra! Ni kan läsa om det HÄR och HÄR. I […]

Krämig fläskfilégryta

God helg på er! Vi är på väg mot Göteborg för Halloween på Liseberg i morgon! Barnen ser fram emot det såååååå! I kväll sover vi på härliga boutiquehotellet Pigalle! Vi har varit där några ggr innan både övernattat och ätit på Restaurang Atelier, alltid grymt bra! Ni kan läsa om det HÄR och HÄR. I […]

Ok. Nu kommer ett till sånt där to-die-for-recept! Det är bannemej de godaste burgarna/biffarna jag ätit. Sötpotatisen, pecannötterna, quinoan, grönkålen och kryddorna gör sig så fantastiskt goda ihop! ÅH! Jag har skrivit om dem i ett tidigare inlägg då jag … Läs mer →

VEGAN Sötpotatis/pecan-burgare (to-die-for-recept) - Kitfit

De här purjolöksplättarna är smått beroendeframkallande och värmer ända in i själen. De får en härlig sötma från löken som passar väldigt bra med en någon kryddig sås som t ex ajvar.

De här purjolöksplättarna är smått beroendeframkallande och värmer ända in i själen. De får en härlig sötma från löken som passar väldigt bra med en någon kryddig sås som t ex ajvar.

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Superläckra potatisbakelser som är ett ljuvligt tillbehör till maten. Passar fint med en bit kött. Om du inte har värmetåliga portionsformar kan du istället baka dina potatisbakelser i en muffinsform. 6 st formar 8 st potatisar 3 dl crème fraiche (34% fetthalt) 3 st ägg 2 st vitlöksklyftor 2 tsk örtsalt Salt & svartpeppar 1,5 dl riven (gärna västerbottenost) Smör till pensling av formarna Serveringsförslag Entrecote Bearnaisesås Gör såhär: Blanda ägg, creme friache, salt, peppar, örtsalt ...

Ta ett fryst torskblock och gör det till en festrätt!

Ta ett fryst torskblock och gör det till en festrätt!

Pinterest
Search