Plockmat och tilltugg

Recept för minglet från Sveriges Radios redaktioner. Du hittar recepten när du klickar på bilderna.
24 Pins136 Följare
Gör Jonas Cramby guacamole con manzana! Foto: Meny i P1

Gör Jonas Cramby guacamole con manzana! Foto: Meny i P1

Ugnsbakade vitlökar. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Ugnsbakade vitlökar. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Lanny Leifsson lagade indonesisk mat i Meny i P1. Här har ni friterat ägg med sambal. Foto: Tomas Tengby/Meny i P1

Lanny Leifsson lagade indonesisk mat i Meny i P1. Här har ni friterat ägg med sambal. Foto: Tomas Tengby/Meny i P1

#Hummus. Det finns tusen recept på denna kikärtsröra. Här kommer ett från P4 Sörmlands Malin Randeniye. Foto: Malin Randeniye/P4 Sörmland

#Hummus. Det finns tusen recept på denna kikärtsröra. Här kommer ett från P4 Sörmlands Malin Randeniye. Foto: Malin Randeniye/P4 Sörmland

Bönbruschetta! P4 Sörmlands matexpert Malin Randeniye flirtar med Italien och bjuder på en enkel och god förrätt. Foto: Malin Randeniye/P4 Sörmland

Bönbruschetta! P4 Sörmlands matexpert Malin Randeniye flirtar med Italien och bjuder på en enkel och god förrätt. Foto: Malin Randeniye/P4 Sörmland

Jalapeñopicklade grönsaker, från Menys gästkock Emma Kolback. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio

Jalapeñopicklade grönsaker, från Menys gästkock Emma Kolback. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio

Raw food-sushi med blomkål och cashewnötter. Foto: Anna Olofsson/Sveriges Radio

Raw food-sushi med blomkål och cashewnötter. Foto: Anna Olofsson/Sveriges Radio

Ugnsbakade tomater. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Ugnsbakade tomater. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Vad är väl en fest utan lite plockmat? Vad sägs om pepparrotsröra med rökt bog och krasse på ett knäcke, smarrig dipp till chipsen och avokadokräm med räkor och koriander. Klicka på bilden för att ta del av recepten! Foto: P4 Kronoberg

Vad är väl en fest utan lite plockmat? Vad sägs om pepparrotsröra med rökt bog och krasse på ett knäcke, smarrig dipp till chipsen och avokadokräm med räkor och koriander. Klicka på bilden för att ta del av recepten! Foto: P4 Kronoberg

Emma Kolback är en av personerna bakom Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg och Malmö. Hon gjorde härliga smårätter i Meny i P1. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio

Emma Kolback är en av personerna bakom Dubbel Dubbel-restaurangerna i Göteborg och Malmö. Hon gjorde härliga smårätter i Meny i P1. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio


Fler idéer
Ugnsbakade tomater. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Ugnsbakade tomater. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Ugnsbakade vitlökar. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Ugnsbakade vitlökar. Foto: Annica Triberg/Sveriges Radio

Friterade grodlår. Foto: Meny i P1

Friterade grodlår. Foto: Meny i P1

Vad är väl en fest utan lite plockmat? Vad sägs om pepparrotsröra med rökt bog och krasse på ett knäcke, smarrig dipp till chipsen och avokadokräm med räkor och koriander. Klicka på bilden för att ta del av recepten!

Vad är väl en fest utan lite plockmat? Vad sägs om pepparrotsröra med rökt bog och krasse på ett knäcke, smarrig dipp till chipsen och avokadokräm med räkor och koriander. Klicka på bilden för att ta del av recepten!

#Tabouleh med kirskål. Foto: Fia Gulliksson/Meny i P1

#Tabouleh med kirskål. Foto: Fia Gulliksson/Meny i P1

Raw food-sushi med blomkål och cashewnötter. Foto: Anna Olofsson/Sveriges Radio

Raw food-sushi med blomkål och cashewnötter. Foto: Anna Olofsson/Sveriges Radio

Gnudi med muskot och lök, från Meny i P1:s gästkock Emma Kolback. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio

Gnudi med muskot och lök, från Meny i P1:s gästkock Emma Kolback. Foto: Tomas Tengby/Sveriges Radio

Att ett vanligt ägg blir en gastronomisk upplevelse när det får koka länge i en temperatur omkring 70 grader, är någonting stjärnkockarna känt till länge. I detta recept använder du din fullmatade diskmaskin som kokkärl! Foto: Anna Jakobsson/Sveriges Radio

Att ett vanligt ägg blir en gastronomisk upplevelse när det får koka länge i en temperatur omkring 70 grader, är någonting stjärnkockarna känt till länge. I detta recept använder du din fullmatade diskmaskin som kokkärl! Foto: Anna Jakobsson/Sveriges Radio

Detta låter väl spännande? Smörstekta maskrosknoppar, serveras med blåmögelost och nötbröd. Foto: Örjan Holmberg/P4 Västerbotten

Detta låter väl spännande? Smörstekta maskrosknoppar, serveras med blåmögelost och nötbröd. Foto: Örjan Holmberg/P4 Västerbotten

Broccolichips! Foto: Anna Olofsson/Sveriges Radio

Broccolichips! Foto: Anna Olofsson/Sveriges Radio

Pinterest
Sök