Tarja Romppanen

Tarja Romppanen

1 follower
·
10 follower
Tarja Romppanen
More ideas from Tarja
Från twitter, skollogoped Julia

Från twitter, skollogoped Julia

mega_jattestor_bauta_kanelbulle_baka_bullar_utan_jast_med_bakpulver_springform

mega_jattestor_bauta_kanelbulle_baka_bullar_utan_jast_med_bakpulver_springform

Underbart god äggsallad - Saras eviga

Underbart god äggsallad - Saras eviga

Snabblagad blåbärsglass

Snabblagad blåbärsglass

Avkalkning bilvax

Avkalkning bilvax

Supersmarrig kasslergratäng

Supersmarrig kasslergratäng

Pizzabullar- Mjuka och goda - ZEINAS KITCHEN

Pizzabullar- Mjuka och goda - ZEINAS KITCHEN

Riktigt god och lättlagad gratäng där färskost är en del av fyllningen tillsammans med pepparrot och räkor.

Riktigt god och lättlagad gratäng där färskost är en del av fyllningen tillsammans med pepparrot och räkor.

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

20150826_190437-01

20150826_190437-01

Ingefärskakorna är riktigt uppskattade småkakor, och det är lätt att förstå varför. Skär dem i snittar och grädda dem tills de blir precis sådär lagom sega i mitten!

Ingefärskakorna är riktigt uppskattade småkakor, och det är lätt att förstå varför. Skär dem i snittar och grädda dem tills de blir precis sådär lagom sega i mitten!

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…