More ideas from Teresa
Här är ett bra basrecept på en hemmagjord basmüsli som du kan anpassa efter tycke och smak.

Här är ett bra basrecept på en hemmagjord basmüsli som du kan anpassa efter tycke och smak.

Allt i en gryta!

Allt i en gryta!

Dessa kycklingrullar är helt magiska! Mör kycklingfilé med frasig yta och en fyllning med färskost, rökt skinka och riven ost. Servera gärna med hemgjord

Dessa kycklingrullar är helt magiska! Mör kycklingfilé med frasig yta och en fyllning med färskost, rökt skinka och riven ost. Servera gärna med hemgjord

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten.   3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

A few years ago, I posted about Birthing New Traditions during the holiday time, and when I shared a photo of my DIY Solstice Tree, made entirely from bits found on the forest floor,  I was amazed to see it go viral! I've had so many requests since then to explain how the tree is made so with the help of my sweet friend Luma, here is a step-by-step process for anyone who might like to try one for themselves.Step 1:Step 2:Step Three:Decorate and TA DA!

A few years ago, I posted about Birthing New Traditions during the holiday time, and when I shared a photo of my DIY Solstice Tree, made entirely from bits found on the forest floor, I was amazed to see it go viral! I've had so many requests since then to explain how the tree is made so with the help of my sweet friend Luma, here is a step-by-step process for anyone who might like to try one for themselves.Step 1:Step 2:Step Three:Decorate and TA DA!

A few years ago, I posted about Birthing New Traditions during the holiday time, and when I shared a photo of my DIY Solstice Tree, made entirely from bits found on the forest floor,  I was amazed to see it go viral! I've had so many requests since then to explain how the tree is made so with the help of my sweet friend Luma, here is a step-by-step process for anyone who might like to try one for themselves.Step 1:Step 2:Step Three:Decorate and TA DA!

A few years ago, I posted about Birthing New Traditions during the holiday time, and when I shared a photo of my DIY Solstice Tree, made entirely from bits found on the forest floor, I was amazed to see it go viral! I've had so many requests since then to explain how the tree is made so with the help of my sweet friend Luma, here is a step-by-step process for anyone who might like to try one for themselves.Step 1:Step 2:Step Three:Decorate and TA DA!

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten.   3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten.   3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

IMG_6605

IMG_6605

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Saffranskladdkaka

Saffranskladdkaka