Tessa Anlér
More ideas from Tessa
Räkgryta med chili, lime och kokosmjölk kan jag äta flera gånger i veckan. Det är bara såååå gott! Receptet har jag tipsat om tidigare men jag har ändrat o

Räkgryta med chili, lime och kokosmjölk kan jag äta flera gånger i veckan. Det är bara såååå gott! Receptet har jag tipsat om tidigare men jag har ändrat o

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

KycklingRullader på PotatisGratäng. Chicken Roulades on Potato Gratin. Translate from Swedish

KycklingRullader på PotatisGratäng. Chicken Roulades on Potato Gratin. Translate from Swedish

20120916-183810.jpg

20120916-183810.jpg

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

Ok, jag är kär – igen! Haha... I den här kycklinggrytan med stekta kycklingfiléer, trattkantareller, stekt mandelpotatis och knaprigt bacon. Smaksatt med dijonsenap! Ja, den tog slut rätt...

KYCKLING CORDON BLEU GRATÄNG

KYCKLING CORDON BLEU GRATÄNG

Fyllda Lövbiffrullader med bacon, dijonsenap och pepparrot.

Fyllda Lövbiffrullader med bacon, dijonsenap och pepparrot.

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…