Learn to prepare the classic Pâté de Campagne, or French Country Pâté, in the modern sous vide method, as well as the classic bain-marie.

Both rustic and refined, Pâté de Campagne, or country pâté, could be called the cornerstone of charcuterie.

Myllymäkis sill med gurka och chili

Myllymäkis sill med gurka och chili

Homemade Irish cream

Homemade Irish cream

Homemade Irish cream is a real treat, served it chilled with plenty of ice or sneak a drop into your coffee.

Byt ut den klassiska sillen mot en snabb sill med vårig smak av basilika. En grön och fräsch sill smaksatt med färsk basilika och citron ger hopp om ljusare tider. Syrligt krämig av gräddfilen blir det en garanterad succé på till exempel påskbordet.

Byt ut den klassiska sillen mot en snabb sill med vårig smak av basilika. En grön och fräsch sill smaksatt med färsk basilika och citron ger hopp om ljusare tider. Syrligt krämig av gräddfilen blir det en garanterad succé på till exempel påskbordet.

Apelsinsill

Apelsinsill: Lättlagad sill med smak av apelsin

Inlagd sill med fänkål

Inlagd sill med fänkål

Panosta kalapöytään! Kermainen silli-tuorejuustotorttu sopii joulupöydän alkuruoaksi tai näyttäväksi keskipisteeksi runsaassa kalapöydässä.

Panosta kalapöytään! Kermainen silli-tuorejuustotorttu sopii joulupöydän alkuruoaksi tai näyttäväksi keskipisteeksi runsaassa kalapöydässä.

Trodde jag hade bloggat om ”min” paté, men de visade sig att jag bara gjort iordning inlägget. Så här kommer receptet lagom till efter alla storhelger! Håll tillgodo, paté kan man äta v…

Trodde jag hade bloggat om ”min” paté, men de visade sig att jag bara gjort iordning inlägget. Så här kommer receptet lagom till efter alla storhelger! Håll tillgodo, paté kan man äta v…

Pinterest
Search