Theresia Fröberg

Theresia Fröberg

0 followers
·
7 followers
Theresia Fröberg
More ideas from Theresia
Ljuvliga vaniljrutor

Ljuvliga vaniljrutor

Inte bara vacker att se på – den är fantastiskt god också. Den här cheesecaken har en botten gjord på Oreokakor och tre fyllningar. Apelsin, hallon och blåbär funkar fantastiskt bra med den mörka botten. Dekorera med halva Oreokakor som du försiktigt delar med en vass kniv.

Inte bara vacker att se på – den är fantastiskt god också. Den här cheesecaken har en botten gjord på Oreokakor och tre fyllningar. Apelsin, hallon och blåbär funkar fantastiskt bra med den mörka botten. Dekorera med halva Oreokakor som du försiktigt delar med en vass kniv.

Idag är det min födelsedag så då festar vi till det och fikar med en äppelpaj kladdkaka. En lätt syrlig kladdkaka med krispigt täcke sen vaniljsås det till, smarrigt! ÄPPELPAJ KLADDKAKA 24 cm form 300 g smör 4 dl socker 4 ägg 1 msk äkta vaniljsocker 1 msk kanel 5 dl vetemjöl 1 krm salt 1 litet [...]

Idag är det min födelsedag så då festar vi till det och fikar med en äppelpaj kladdkaka. En lätt syrlig kladdkaka med krispigt täcke sen vaniljsås det till, smarrigt! ÄPPELPAJ KLADDKAKA 24 cm form 300 g smör 4 dl socker 4 ägg 1 msk äkta vaniljsocker 1 msk kanel 5 dl vetemjöl 1 krm salt 1 litet [...]

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…

Jag måste bara tipsa er om ett helt fantastiskt gott recept som jag åt förra helgen. Det är en härlig liten förrätt som är enkel att göra om man ska ha gäster hemma, eftersom den är lätt att göra t…