Jenny Thörn
More ideas from Jenny
Om du gillar tzatsiki kommer du att älska detta recept. Oj så gott! Avokado och tzatsiki är en riktigt god kombination och såsen blir sådär härligt krämig och vackert limegrön. Lika god att servera som en dippsås, till grillat eller till salladen. Jag serverar den med en läcker tomatpaj. Recept på den hittar du HÄR! 1 liten skål avokadotzatsiki 2 mogna och mjuka avokado 3 dl turkisk yoghurt 1/2 gurka 1 vitlöksklyfta 1 lime 0,5 dl finhackad dill Salt & peppar Gör såhär: Använd riktig...

Om du gillar tzatsiki kommer du att älska detta recept. Oj så gott! Avokado och tzatsiki är en riktigt god kombination och såsen blir sådär härligt krämig och vackert limegrön. Lika god att servera som en dippsås, till grillat eller till salladen. Jag serverar den med en läcker tomatpaj. Recept på den hittar du HÄR! 1 liten skål avokadotzatsiki 2 mogna och mjuka avokado 3 dl turkisk yoghurt 1/2 gurka 1 vitlöksklyfta 1 lime 0,5 dl finhackad dill Salt & peppar Gör såhär: Använd riktig...

Vegetarisk lasagne med fetaost, soltorkade tomater, oliver och spenat

Vegetarisk lasagne med fetaost, soltorkade tomater, oliver och spenat

Jag skulle tro att de flesta av oss har en paradrätt? Kanske till och med flera? En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi...

Jag skulle tro att de flesta av oss har en paradrätt? Kanske till och med flera? En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi...

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…