En somrig variant på klassiska chokladbollar! In german you'll need to use translation

Chokladbollar med jordgubbsgömma

Leilas tips! Till det här receptet behöver du en elektronisk stektermometer. När du kokar sockret är det bra att sänka temperaturen lite när den närmar sig 116 grader. Då har man koll på att den inte går över 116 grader. Ju längre sockret kokar desto fastare kolafudge, men det sker med mycket små marginaler. Var försiktig så att du inte bränner dig på den heta kolasmeten.

Leilas tips! Till det här receptet behöver du en elektronisk stektermometer. När du kokar sockret är det bra att sänka temperaturen lite när den närmar sig 116 grader. Då har man koll på att den inte går över 116 grader. Ju längre sockret kokar desto fastare kolafudge, men det sker med mycket små marginaler. Var försiktig så att du inte bränner dig på den heta kolasmeten.

Kärleksmumssockerkaka – Lindas Bakskola

Kärleksmumssockerkaka – Lindas Bakskola

Extra snabbgjorda Bounty med få ingredienser som är himmelskt goda!

Extra snabbgjorda Bounty med få ingredienser som är himmelskt goda!


More ideas
Pinterest
Search