Leilas tips! Till det här receptet behöver du en elektronisk stektermometer. När du kokar sockret är det bra att sänka temperaturen lite när den närmar sig 116 grader. Då har man koll på att den inte går över 116 grader. Ju längre sockret kokar desto fastare kolafudge, men det sker med mycket små marginaler. Var försiktig så att du inte bränner dig på den heta kolasmeten.

Leilas tips! Till det här receptet behöver du en elektronisk stektermometer. När du kokar sockret är det bra att sänka temperaturen lite när den närmar sig 116 grader. Då har man koll på att den inte går över 116 grader. Ju längre sockret kokar desto fastare kolafudge, men det sker med mycket små marginaler. Var försiktig så att du inte bränner dig på den heta kolasmeten.

Mozartkulor – klassiskt recept

Mozartkulor – klassiskt recept

Raw Desserts, Healthier Desserts, Summer Desserts, Vegan Sweets, Christmas, Super, Kitchen Recipes, Sunday, Snacks

Kärleksmumssockerkaka – Lindas Bakskola

Kärleksmumssockerkaka – Lindas Bakskola

Extra snabbgjorda Bounty med få ingredienser som är himmelskt goda!

Extra snabbgjorda Bounty med få ingredienser som är himmelskt goda!

Pinterest
Search