Recept

4 Pins0 Följare
Thailändsk fiskgryta 6 personer Tid: 40 minuter  Röd curry, citrongräs, ingefära och kokosmjölk gör den här grytan till en härlig, krämig och het favorit.  3 citrongräs 1 msk olja 3...

Thailändsk fiskgryta 6 personer Tid: 40 minuter Röd curry, citrongräs, ingefära och kokosmjölk gör den här grytan till en härlig, krämig och het favorit. 3 citrongräs 1 msk olja 3...

Chili med mörk choklad och chipotle. 6 personer Tid: 3 timmar och 45 minuter  Det låter kanske konstigt med choklad i chiligryta, men det är innan du testat! Ger en fyllig och härlig smak....

Chili med mörk choklad och chipotle. 6 personer Tid: 3 timmar och 45 minuter Det låter kanske konstigt med choklad i chiligryta, men det är innan du testat! Ger en fyllig och härlig smak....

Att tillaga fisk i vätska är ett skonsamt sätt att få den god och perfekt saftig. Varför inte prova att pochera lax i te? Lägg laxen i starkt grönt eller rött te, smaksätt med ingefära och så skjuts in i mikron i några minuter. Smidigare till vardags kan det knappast bli!

Att tillaga fisk i vätska är ett skonsamt sätt att få den god och perfekt saftig. Varför inte prova att pochera lax i te? Lägg laxen i starkt grönt eller rött te, smaksätt med ingefära och så skjuts in i mikron i några minuter. Smidigare till vardags kan det knappast bli!

roofed glass banan ingefära och citron

roofed glass banan ingefära och citron


Fler idéer
Marinaden

Marinaden

Your guests will go made for these Mexican-inspired chocolate chilli desserts.

Chocolate chilli pots

Your guests will go made for these Mexican-inspired chocolate chilli desserts.

Finhacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädde och socker. Häll över chokladen och rör tills den smält. Vispa ner äggulorna och ställ kallt minst 1 timme. Lägg upp i små glas och ringla lite olivolja på och  strö över lite salt och krutonger.

Chokladkräm med olivolja och havssalt

Finhacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädde och socker. Häll över chokladen och rör tills den smält. Vispa ner äggulorna och ställ kallt minst 1 timme. Lägg upp i små glas och ringla lite olivolja på och strö över lite salt och krutonger.

Långkok på högrev är bland det godaste och enklaste man kan laga. Ju längre tid grytan får puttra desto mustigare och smakrikare blir den. Mörk choklad samt kanel och chili ger långkoket en extra dimension. Laga gärna en stor sats när du ändå är på gång, grytor är ju nästan godare dagen efter.

Långkok på högrev är bland det godaste och enklaste man kan laga. Ju längre tid grytan får puttra desto mustigare och smakrikare blir den. Mörk choklad samt kanel och chili ger långkoket en extra dimension. Laga gärna en stor sats när du ändå är på gång, grytor är ju nästan godare dagen efter.

Butternut Squash and Spinach Three Cheese Lasagna combines amazing flavors to create the ultimate Fall & Winter comfort food.

Butternut Squash and Spinach Lasagna

Butternut Squash and Spinach Three Cheese Lasagna combines amazing flavors to create the ultimate Fall & Winter comfort food.

chokladmousse_sockerfri_mejerifri_hurbrasomhelst.se

chokladmousse_sockerfri_mejerifri_hurbrasomhelst.se

Rolig och mättande förrätt eller plockmat på buffén. Asiatiska pastaknyten har en mumsig blandning av stekt svamp och salt blandfärs. Ångkoka knytena för bästa smak och servera med soja.

Rolig och mättande förrätt eller plockmat på buffén. Asiatiska pastaknyten har en mumsig blandning av stekt svamp och salt blandfärs. Ångkoka knytena för bästa smak och servera med soja.

Härlig enkel höstsoppa – het butternutsoppa med ingefära och rostade pumpafrön | Hur bra som helst - Hanna Göransson | Bloglovin’

Härlig enkel höstsoppa – het butternutsoppa med ingefära och rostade pumpafrön (Hur bra som helst - Hanna Göransson)

Härlig enkel höstsoppa – het butternutsoppa med ingefära och rostade pumpafrön | Hur bra som helst - Hanna Göransson | Bloglovin’

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

Rör ihop ägg, vatten och olja i en skål. Tillsätt salt och arbeta in det mesta av mjölet. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den cirka 10 minuter till en smidig och elastisk deg. Rulla degen ...

Rör ihop ägg, vatten och olja i en skål. Tillsätt salt och arbeta in det mesta av mjölet. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den cirka 10 minuter till en smidig och elastisk deg. Rulla degen ...

Pinterest
Sök