VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

NA

Swedish Recipes, Arm, Lasagne, Healthy Food, Food Network/trisha, Weight Watcher Recipes, Apple Pie, Food Inspiration, Mail

Vegetarisk garam masala med halloumi, kikärtor och bladspenat | Recept från Santa Maria

Vegetarisk garam masala med halloumi, kikärtor och bladspenat | Recept från Santa Maria

Bra när man är många eller varför inte göra lunchlådor av den. Det blir minst 10 portioner. Den här fick sonen till sina lunchlådor.

Lasagne i långpanna

Härligt klassiskt påskrecept – med en liten twist.

Härligt klassiskt påskrecept – med en liten twist.

Små pajer med ägg, lax och spenat. Enkelt att göra och riktigt gott. Använd ett ägg per form.

Små pajer med ägg, lax och spenat. Enkelt att göra och riktigt gott. Använd ett ägg per form.

Pork

Små goda ostpajer

Små goda ostpajer

Denna fiskgryta får sin lysande solgula färg och ljuvliga smak av saffran, vitlök och tomatpuré. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk, räkor och musslor och passar perfekt att bjuda på till en lite festligare middag med eller utan gäster.

Denna fiskgryta får sin lysande solgula färg och ljuvliga smak av saffran, vitlök och tomatpuré. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk, räkor och musslor och passar perfekt att bjuda på till en lite festligare middag med eller utan gäster.


More ideas
Pinterest
Search