More ideas from Tina
Hallen är förmodligen det rum i hemmet som är svårast att hålla ordning i. Men nu ska det bli ändring på det! Förvaringsproffset Paulina Draganja ger här sina bästa tips för en smart och...

Hallen är förmodligen det rum i hemmet som är svårast att hålla ordning i. Men nu ska det bli ändring på det! Förvaringsproffset Paulina Draganja ger här sina bästa tips för en smart och...

Postimees - Nostalgiline retseptisoovitus: lumepallisupp

Postimees - Nostalgiline retseptisoovitus: lumepallisupp

Pauls julsenap med fänkålssmak

Pauls julsenap med fänkålssmak

Himmelskt god och krämig havregrynskaka med kokostosca. Den blir saftig och god av havregrynen som först får svälla upp som en gröt innan de blandas i smeten. För att göra det hela ännu läckrare toppas kakan med en knäckig kokostosca…. ljuvlig! Ca 12 bitar 2,5 dl havregryn 3 dl kokhett vatten 115 g rumsvarmt smör 2,5 dl socker 2 ägg 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1,5 tsk vaniljsocker 1 tsk kanel Topping: 50 g smör 2 dl riven kokos 1 dl brunt farinsocker 3 msk mjölk eller grädde 1 dl…

Himmelskt god och krämig havregrynskaka med kokostosca. Den blir saftig och god av havregrynen som först får svälla upp som en gröt innan de blandas i smeten. För att göra det hela ännu läckrare toppas kakan med en knäckig kokostosca…. ljuvlig! Ca 12 bitar 2,5 dl havregryn 3 dl kokhett vatten 115 g rumsvarmt smör 2,5 dl socker 2 ägg 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1,5 tsk vaniljsocker 1 tsk kanel Topping: 50 g smör 2 dl riven kokos 1 dl brunt farinsocker 3 msk mjölk eller grädde 1 dl…

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt.  10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…

Bolani är ett afghanskt tunnbröd som fylls och steks gyllene. De smakar allra godast nystekta och varma och serveras gärna med en god yoghurtdipp. Bolani kan serveras som en sidorätt eller som en hel måltid. En god vegetarisk rätt som även passar veganer. Om man vill servera en vegansk yoghurtdipp bredvid kan man enkelt byta ut yoghurten mot soja- eller havreyoghurt. 10 st bolani Ca 10 dl vetemjöl 4 dl vatten 1,5 tsk salt 2 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar bra) Fyllning 1…