Yuk Min

Yuk Min

5 followers
·
21 followers
Yuk Min
More ideas from Yuk
aktiviteter för barn, barnaktiviteter, pyssla och lek, knep och knåp, lära sig alfabetet, lära sig bokstaven E, röra på sig, lekar, rörelselekar

aktiviteter för barn, barnaktiviteter, pyssla och lek, knep och knåp, lära sig alfabetet, lära sig bokstaven E, röra på sig, lekar, rörelselekar

Genom att färga vatten kan du med egna ögon se vad som händer när kallt och varmt vatten möts. Detta experiment visar även vad som händer när luft med olika temperatur möts.

Genom att färga vatten kan du med egna ögon se vad som händer när kallt och varmt vatten möts. Detta experiment visar även vad som händer när luft med olika temperatur möts.

LO MAI GAI ~~~ while sticky rice and chicken play a central role in lo mai gai, mushrooms, shrimp, or salted egg yolk are oftentimes added into these beautiful lotus leaf-wrapped bundles. though similar to zong zi, lo mai gai are distinguished by their filling, their shape (rectangular packets) and their availability (all year round). the above photo is from http://www.themarionhousebook.com/ [China] [seriousteats]

LO MAI GAI ~~~ while sticky rice and chicken play a central role in lo mai gai, mushrooms, shrimp, or salted egg yolk are oftentimes added into these beautiful lotus leaf-wrapped bundles.

Välkommen till Experimentskafferiet! Här hittar du enkla och roliga experiment i naturvetenskap (NO) och teknik att göra i skolan eller hemma.

Välkommen till Experimentskafferiet! Här hittar du enkla och roliga experiment i naturvetenskap (NO) och teknik att göra i skolan eller hemma.

Vector Oriental Paper Lantern Translation, Main Mid Autumn..

Vector Oriental Paper Lantern Translation, Main Mid Autumn..

Learn how to make the famous dim sum classic, shumai - steamed dumplings filled with juicy pork and shrimp. It’s a perfect party food to make in advance and serve later.

Learn how to make the famous dim sum classic, shumai - steamed dumplings filled with juicy pork and shrimp. It’s a perfect party food to make in advance and serve later.