Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Denna fiskgryta får sin lysande solgula färg och ljuvliga smak av saffran, vitlök och tomatpuré. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk, räkor och musslor och passar perfekt att bjuda på till en lite festligare middag med eller utan gäster.

Denna fiskgryta får sin lysande solgula färg och ljuvliga smak av saffran, vitlök och tomatpuré. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk, räkor och musslor och passar perfekt att bjuda på till en lite festligare middag med eller utan gäster.

Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki - Recept från Mitt kök - Mitt Kök | Recept | Mat | Vin | Öl

Baconlindade kycklingrullader med morotstsatsiki

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer


More ideas
Pinterest
Search