More ideas from Tove
Kryddiga jul-chokladbollar med kanel och glögg

Kryddiga jul-chokladbollar med kanel och glögg

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

Cheesecake med pepparkaka - Kokaihop

Cheesecake med pepparkaka - Kokaihop

Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Det blev så himla gott! Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala. Ca 24 st pepparkaksbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 397 g) 1 tsk pepparkakskrydda Garnering: Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR! Recept på saffransbollar hittar du HÄR! Gör såhär: Blanda kokos…

Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Det blev så himla gott! Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala. Ca 24 st pepparkaksbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 397 g) 1 tsk pepparkakskrydda Garnering: Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR! Recept på saffransbollar hittar du HÄR! Gör såhär: Blanda kokos…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar. Jag tillsatte bara saffran i smeten och det blev en absolut fullträff! Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur. Ca 24 st saffransbollar Bollarna: 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad…

[ Pepparkakscheesecake ] Ugn 175°. Botten: 25 st pepparkakor / 75 g smält smör. Cheesecakefyllning: 400 g Philadelphiaost / 1.25 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1 tsk vaniljsocker / 0.25 tsk salt / ½ tsk malen kanel / ½ tsk malen ingefära / 0.25 tsk malen kryddnejlika / 2 st ägg. Glasyr: 100 g Philadelphiaost / 1 dl florsocker. Dekoration: Pepparkakor.

[ Pepparkakscheesecake ] Ugn 175°. Botten: 25 st pepparkakor / 75 g smält smör. Cheesecakefyllning: 400 g Philadelphiaost / 1.25 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1 tsk vaniljsocker / 0.25 tsk salt / ½ tsk malen kanel / ½ tsk malen ingefära / 0.25 tsk malen kryddnejlika / 2 st ägg. Glasyr: 100 g Philadelphiaost / 1 dl florsocker. Dekoration: Pepparkakor.

Behöver du en enkel och smarrig dessert? Slå till på en Tomteskums pannacotta. Endast två ingredienser! Tomteskums pannacotta 4personer 2,5 dl vispgrädde 50 gr tomteskum Gör så här: Värm 2.5 dl grä…

Behöver du en enkel och smarrig dessert? Slå till på en Tomteskums pannacotta. Endast två ingredienser! Tomteskums pannacotta 4personer 2,5 dl vispgrädde 50 gr tomteskum Gör så här: Värm 2.5 dl grä…

Laga Smaka Njut: Brieost i crustader!

Laga Smaka Njut: Brieost i crustader!