Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigas

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigas

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Rotfruktsgratäng – gott och enkelt recept

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Tihi… Måste nästan varna er nu för världens godaste citronkola! Och jag är löjligt förtjust i alla efterrätter / godisar som smakar citron. Så när jag fick tipset om denna citronkola kunde jag ju knappt vänta färdigt på att den skulle kallna för att kunna provsmaka resultat. Detta var den godaste … Läs mer

Tihi… Måste nästan varna er nu för världens godaste citronkola! Och jag är löjligt förtjust i alla efterrätter / godisar som smakar citron. Så när jag fick tipset om denna citronkola kunde jag ju knappt vänta färdigt på att den skulle kallna för att kunna provsmaka resultat. Detta var den godaste … Läs mer

Grönkålspaj med valnötter. Fyllning: 250 g grönkål, 3 st ägg, 3 st rödlökar, 2 dl riven ost, 2 dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 1 dl valnötter, smör, 1 krm peppar, 1 tsk salt. Förgrädda det kylda pajskalet ca 10 minuter på 200. Grovhacka kålen o koka lätt. Pressa ur all vätska. Skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör. Lägg grönkålsblandningen, osten och nötterna i  pajskalet. Vispa ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över grönkålen. Grädda cirka 40 minuter.

Grönkålspaj med cheddar och valnötter Recept på grönkålspaj med cheddar och valnötter. Bästa receptet på grönkålspaj från Allt om Mat

Grönkålssallad med saffransdressig – en supergod sallad till jul

Grönkålssallad med saffransdressing – en supergod sallad till jul

Fudge med saffran

Fudge med saffran

Christmas Fudge, Christmas Goodies, Christmas Baking, Xmas, Ravelry, Homemade Candies, Kitchen Stuff, Sugar Sugar, Afternoon Tea

Grönkålspaj med valnötter

Grönkålspaj med valnötter

Xmas Recipes, Pai, Cabbage, Lchf, Food Inspiration, Delicious Food, Brunch, Veggies, Healthy Food

Pinterest
Search