Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

I will need to translate.

Havets läckerheter fyller de här fräscha bakelserna.

I will need to translate.

Pesto Salmon and Italian Veggies in Foil

Pesto Salmon and Italian Veggies in Foil

Godaste kycklinggrytan med bacon, äpple och cider som är enkel att göra

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Winter landscapes by 1st grade - one day project | Mrs. Knight's Smartest Artists | Bloglovin’

Winter landscapes by 1st grade - one day project (Mrs. Knight's Smartest Artists)

Åh, så gott! Bjud på fläskfilé, bacon och gorgonzola.

Fransk senap i såsen ger sting till gratängen.

Färskost gjord på turkisk yoghurt. Ett enkelt recept utan massa konstigheter, resultatet blir en fantastiskt god och krämig "ost"

Färskost gjord på turkisk yoghurt. Ett enkelt recept utan massa konstigheter, resultatet blir en fantastiskt god och krämig "ost"

Om ni vill ha riktig ”comfort food” så är detta rätten! Enkelt men såååååå gott! Det MÅSTE vara Emmentaler ost i gratängen för rätt konsistens och smak. Som ni ser så är det ju ingen maträtt som gör sig på bild, en sen novemberkväll ;) Men det var galet gott! Relaterade

Om ni vill ha riktig ”comfort food” så är detta rätten! Enkelt men såååååå gott! Det MÅSTE vara Emmentaler ost i gratängen för rätt konsistens och smak. Som ni ser så är det ju ingen maträtt som gör sig på bild, en sen novemberkväll ;) Men det var galet gott! Relaterade

Skolans fisksås- Kall dillsås - ZEINAS KITCHEN

Skolans fisksås- Kall dillsås - ZEINAS KITCHEN

Pinterest
Search