ulrika nilsson

7 followers
·
12 following
ulrika nilsson
More ideas from ulrika
Caesarsallad med räkor

Caesarsallad med räkor

Vitlöksbröd LCHF - Magiskt gott!

Vitlöksbröd LCHF - Magiskt gott!

IMG_3824

IMG_3824

Grovt LCHF Nötbröd - 56kilo.se | LCHF Recept & Livets goda

Grovt LCHF Nötbröd - 56kilo.se | LCHF Recept & Livets goda

Röror är ju så användbart! Som fyllning eller som tillbehör till kött/fågel/fisk! Jag gör främst de här två olika rörorna! Skagenröra och Kyckling- och Baconröra Nu är jag tillbaka till mitt kostschema och det innebär att det var Carb Nite i lördags då jag äter lite mer stärkelserika kolhydrater (för positiv hormonell effekt på […]

Röror är ju så användbart! Som fyllning eller som tillbehör till kött/fågel/fisk! Jag gör främst de här två olika rörorna! Skagenröra och Kyckling- och Baconröra Nu är jag tillbaka till mitt kostschema och det innebär att det var Carb Nite i lördags då jag äter lite mer stärkelserika kolhydrater (för positiv hormonell effekt på […]

Bananglass med 2 ingredienser – Lindas Bakskola

Bananglass med 2 ingredienser – Lindas Bakskola

En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling.

En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

solkram med zinkoxid

solkram med zinkoxid

Japanese Gift Wrapping Is Beautiful

Japanese Gift Wrapping Is Beautiful

IMG_5794

IMG_5794

IMG_2132

IMG_2132