More ideas from Ulrika
Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita R...

Smidigt med en biskvilängd där man själv kan välja hur stor bit man vill ha. Biskvilängd Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita R...

Jag älskar paj och jag älskar kyckling och jag älskar curry! Då är detta perfekt! ;) Eftersom vi är så många i vår familj så gör jag ofta pajen i långpanna, som HÄR och HÄR. Detta blev sååååå gott så prova detta hörni! Kyckling-Currypaj i långpanna   Save Print Prep time 20 mins Cook time 25 […]

Jag älskar paj och jag älskar kyckling och jag älskar curry! Då är detta perfekt! ;) Eftersom vi är så många i vår familj så gör jag ofta pajen i långpanna, som HÄR och HÄR. Detta blev sååååå gott så prova detta hörni! Kyckling-Currypaj i långpanna Save Print Prep time 20 mins Cook time 25 […]

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Skagenröra är så gott och jag har hittat det allra bästa receptet. Den här Skagenröran har jag gjort flertalet gånger och bara fått lovord.

Skagenröra är så gott och jag har hittat det allra bästa receptet. Den här Skagenröran har jag gjort flertalet gånger och bara fått lovord.

Balkongdörr Dubbel : Inspirerande album på altandörr sida

Balkongdörr Dubbel : Inspirerande album på altandörr sida

Här ska ni få en jättegod kycklingwok med cashewnötter. Smakar precis som om du skulle ha hämtat det på vilken thairestaurang som helst. Nomnom, som Leon säger - dock inte till detta, utan till allt…

Här ska ni få en jättegod kycklingwok med cashewnötter. Smakar precis som om du skulle ha hämtat det på vilken thairestaurang som helst. Nomnom, som Leon säger - dock inte till detta, utan till allt…