Ulrika Yfver

12 followers
·
105 following
Ulrika Yfver
More ideas from Ulrika
kalljästamorotsfrallor9

kalljästamorotsfrallor9

havregrynsgröfrallor11

havregrynsgröfrallor11

What do you think?

What do you think?

Compliments, Vegetarian Food, Food Dinners, Lchf, Cabbage, Clean Eating, Low Carb, Lunches, Veggie Food, Healthy Crock Pot Meals, Low Carb Recipes, Eat Healthy, Healthy Nutrition, Suppers, Eat Lunch, Diners, Cabbages, Eating Well, Meals, Vegetarian Meals, Vegetarian Cooking, Fast Dinners, Collard Greens, Lunch Meals, Brussels Sprouts, Clean Eating Diet, Vegan Food, Dinners

Äppelpaj med mandelmassa

Äppelpaj med mandelmassa

En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling.

En riktigt smakrik gratäng med aubergine, lök och fetaost som fungerar lika bra att äta som måltidsrätt som tillbehör till kött eller kyckling.

Thai Pineapple Peanut Chicken Satay - the best satay ever! smothered in incredible sauce of pineapple juice, brown sugar, peanut butter, etc.. and can be grilled or broiled.

Thai Pineapple Peanut Chicken Satay - the best satay ever! smothered in incredible sauce of pineapple juice, brown sugar, peanut butter, etc.. and can be grilled or broiled.

Vegan Bourbon Mushrooms and Rice - Rabbit and Wolves

Vegan Bourbon Mushrooms and Rice - Rabbit and Wolves

Två små kök: Parmesan-, spenat- och baconfylld fläskfilé med potatisbakelse

Två små kök: Parmesan-, spenat- och baconfylld fläskfilé med potatisbakelse

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...