Känslor
1.17k Pins
· 11 Followers
Känslor är en grundläggande del av livet hos varje levande varelse. I denna kategori finner du artiklar som förklarar var känslor kommer ifrån och hur man hanterar dem.
  Vet du vad undvikande av tillgivenhet är?  Undvikande av tillgivenhet är ett negativt beteendemönster som oftast har sitt ursprung i barndomen. Lär dig vad det är och hur du undviker det.

  Vet du vad undvikande av tillgivenhet är?

  Vet du vad undvikande av tillgivenhet är? Undvikande av tillgivenhet är ett negativt beteendemönster som oftast har sitt ursprung i barndomen. Lär dig vad det är och hur du undviker det.

  Vad händer i hjärtat hos ett oälskat barn?  Vad händer egentligen i hjärtat hos ett oälskat barn och vilka konsekvenser kan det få? Vi talar om detta tragiska ämne i dagens artikel.

  Vad händer i hjärtat hos ett oälskat barn?

  Vad händer i hjärtat hos ett oälskat barn? Vad händer egentligen i hjärtat hos ett oälskat barn och vilka konsekvenser kan det få? Vi talar om detta tragiska ämne i dagens artikel.

  Lär dig att älska med 5 enkla steg  Lär dig att älska, för den största lyckan i livet är att älska och vara älskad. Så sade författaren Amantine, även känd som George Sand.

  Lär dig att älska med 5 enkla steg

  Lär dig att älska med 5 enkla steg Lär dig att älska, för den största lyckan i livet är att älska och vara älskad. Så sade författaren Amantine, även känd som George Sand.

  Borderline-personlighetssyndrom och känslor  En egenskap hos personer med borderline-personlighetssyndrom är att de kan ha mycket svårt att hantera sina känslor på ett tillräckligt sätt.

  Borderline-personlighetssyndrom och känslor

  Borderline-personlighetssyndrom och känslor En egenskap hos personer med borderline-personlighetssyndrom är att de kan ha mycket svårt att hantera sina känslor på ett tillräckligt sätt.

  Konsten att älska enligt Erich Fromm Få författare har lärt oss så mycket om konsten att älska som Erich Fromm. Idag delar vi med oss av några av hans mest tankeväckande citat om ämnet.

  Konsten att älska enligt Erich Fromm

  Konsten att älska enligt Erich Fromm Få författare har lärt oss så mycket om konsten att älska som Erich Fromm. Idag delar vi med oss av några av hans mest tankeväckande citat om ämnet.

  Att växa genom smärta och undvika lidande  Om vi inte tar oss ur dessa smärtsamma processer så kommer bitterheten och smärtan sluka oss. Det handlar om att växa genom smärta.

  Att växa genom smärta och undvika lidande

  Att växa genom smärta och undvika lidande Om vi inte tar oss ur dessa smärtsamma processer så kommer bitterheten och smärtan sluka oss. Det handlar om att växa genom smärta.

  Att leva utan en familj – en allt vanligare verklighet  Det finns en del av samhället som går genom livet utan en familj. Denna grupp verkar dessutom växa; det är en verklighet som sveper över hela världen.

  Att leva utan en familj – en allt vanligare verklighet

  Att leva utan en familj – en allt vanligare verklighet Det finns en del av samhället som går genom livet utan en familj. Denna grupp verkar dessutom växa; det är en verklighet som sveper över hela världen.

  Vad är relationen mellan känslor och fetma?  Vi vet att det finns många orsaker till fetma, men vissa av dem är fortfarande ett mysterium. Idag kommer vi prata om relationen mellan känslor och fetma.

  Vad är relationen mellan känslor och fetma?

  Vad är relationen mellan känslor och fetma? Vi vet att det finns många orsaker till fetma, men vissa av dem är fortfarande ett mysterium. Idag kommer vi prata om relationen mellan känslor och fetma.

  Osäkerhet är roten till varje giftig relation  När vi tänker på varje giftig relation som kan uppstå så tänker vi först på dålig hantering av känslor. Men dessa typer av relationer sker överallt.

  Osäkerhet är roten till varje giftig relation

  Osäkerhet är roten till varje giftig relation När vi tänker på varje giftig relation som kan uppstå så tänker vi först på dålig hantering av känslor. Men dessa typer av relationer sker överallt.

  Övningar och aktiviteter för att träna dina känslor  Känslor är en fundamental del av utvecklingen av mänskliga upplevelser, men ibland behöver du träna dina känslor för att kunna hantera dem korrekt.

  Övningar och aktiviteter för att träna dina känslor

  Övningar och aktiviteter för att träna dina känslor Känslor är en fundamental del av utvecklingen av mänskliga upplevelser, men ibland behöver du träna dina känslor för att kunna hantera dem korrekt.

  Stanna upp ett tag: lyssna på vad ditt obehag säger dig  Ibland är det svårt att stanna till ett tag då du känner obehag. Vi tycker att det känns obehagligt att stanna upp ett tag och lyssna på vad vi känner.

  Stanna upp ett tag: lyssna på vad ditt obehag säger dig

  Stanna upp ett tag: lyssna på vad ditt obehag säger dig Ibland är det svårt att stanna till ett tag då du känner obehag. Vi tycker att det känns obehagligt att stanna upp ett tag och lyssna på vad vi känner.

  En kvinnas liv kan börja vid femtio!  Fram tills för några årtionden sedan sågs kvinnor i femtioårsåldern som söta farmödrar. Vid den åldern i en kvinnas liv var de menade att pensionera sig.

  En kvinnas liv kan börja vid femtio!

  En kvinnas liv kan börja vid femtio! Fram tills för några årtionden sedan sågs kvinnor i femtioårsåldern som söta farmödrar. Vid den åldern i en kvinnas liv var de menade att pensionera sig.

  Att hata sin familj när man älskar främlingar  Varje familj går igenom trauman, neuroser och till en viss mån tomhet. Men ibland når det en sådan grad att man kan komma att hata sin familj.

  Att hata sin familj när man älskar främlingar

  Att hata sin familj när man älskar främlingar Varje familj går igenom trauman, neuroser och till en viss mån tomhet. Men ibland når det en sådan grad att man kan komma att hata sin familj.

  Skydda dig själv mot giftighet – ta emotionellt ansvar  Vi är omgivna av giftiga personer som sårar och berövar oss på vår positivitet, och du behöver därför skydda dig själv mot giftighet.

  Skydda dig själv mot giftighet – ta emotionellt ansvar

  Skydda dig själv mot giftighet – ta emotionellt ansvar Vi är omgivna av giftiga personer som sårar och berövar oss på vår positivitet, och du behöver därför skydda dig själv mot giftighet.

  Då man är ledsen behöver man empati, inte okunnighet  Att vara empatisk med sin egen ledsamhet då man är ledsen kan ibland vara svårt, för det hade inneburit att man tvingats erkänna att den faktiskt existerar.

  Då man är ledsen behöver man empati, inte okunnighet

  Då man är ledsen behöver man empati, inte okunnighet Att vara empatisk med sin egen ledsamhet då man är ledsen kan ibland vara svårt, för det hade inneburit att man tvingats erkänna att den faktiskt existerar.

  Pinterest
  Search