Kuriosa

Människan är nyfiken till sin natur. Här finner du intressant kuriosa, listor och artiklar av allmänt intresse.
400 Pins12 Followers
Katterapi: 5 fördelar med att leva med katter  Katter är fantastiska djur. Deras beteende är verkligen likt det hos människor. Kanske är det därför katterapi blivit allt populärare.

Katterapi: 5 fördelar med att leva med katter

Katterapi: 5 fördelar med att leva med katter Katter är fantastiska djur. Deras beteende är verkligen likt det hos människor. Kanske är det därför katterapi blivit allt populärare.

Familjerelationer kräver empati och respekt  Att uppfostra barn är inte enkelt. Det kan förstöra familjerelationer ifall vi inte gör det på rätt sätt. Vi behöver mycket tålamod, empati och respekt.

Familjerelationer kräver empati och respekt

Familjerelationer kräver empati och respekt Att uppfostra barn är inte enkelt. Det kan förstöra familjerelationer ifall vi inte gör det på rätt sätt. Vi behöver mycket tålamod, empati och respekt.

Illgärningsmän tror alltid det värsta om andra  Illgärningsmän tror alltid det värsta och dömer alla, men vad de egentligen gör är att projicera något om sig själva och sin självbild.

Illgärningsmän tror alltid det värsta om andra

Illgärningsmän tror alltid det värsta om andra Illgärningsmän tror alltid det värsta och dömer alla, men vad de egentligen gör är att projicera något om sig själva och sin självbild.

När jag började älska mig själv – dikt av Charlie Chaplin  Charlie Chaplin skrev en gång en dikt som erbjuder en fantastisk lärdom om personliga tillväxt, och den kallas för "När jag började älska mig själv".

När jag började älska mig själv – dikt av Charlie Chaplin

När jag började älska mig själv – dikt av Charlie Chaplin Charlie Chaplin skrev en gång en dikt som erbjuder en fantastisk lärdom om personliga tillväxt, och den kallas för "När jag började älska mig själv".

Personer vi gillar från första stund: magiska människor  Vissa gillar vi vid första ögonkastet. Vi vet inte riktigt varför. De är ett stänk av färg som drar oss till dem & gör oss glada. De är magiska människor.

Personer vi gillar från första stund: magiska människor

Personer vi gillar från första stund: magiska människor Vissa gillar vi vid första ögonkastet. Vi vet inte riktigt varför. De är ett stänk av färg som drar oss till dem & gör oss glada. De är magiska människor.

Hjärnan älskar magnesium – vi berättar varför  Magnesium är så bra mot kronisk stress och ångest att många forskare kallar det "naturens valium". Hjärnan älskar magnesium, och här berättar vi varför.

Hjärnan älskar magnesium – vi berättar varför

Hjärnan älskar magnesium – vi berättar varför Magnesium är så bra mot kronisk stress och ångest att många forskare kallar det "naturens valium". Hjärnan älskar magnesium, och här berättar vi varför.

Hur sorgen hjälper dig att läka sår efter en förlust  Vi måste lära oss att säga adjö till platser, kolleger, släktingar, vänner och partners. Sorgeprocessen påbörjas, och sorgen hjälper dig att läka sår.

Hur sorgen hjälper dig att läka sår efter en förlust

Hur sorgen hjälper dig att läka sår efter en förlust Vi måste lära oss att säga adjö till platser, kolleger, släktingar, vänner och partners. Sorgeprocessen påbörjas, och sorgen hjälper dig att läka sår.

6 vackra citat att tänka på varje dag  Det finns många vackra citat att tänka på som kan ge extra krydda åt livet och verkligen hjälpa till att förändra ditt perspektiv.

6 vackra citat att tänka på varje dag

6 vackra citat att tänka på varje dag Det finns många vackra citat att tänka på som kan ge extra krydda åt livet och verkligen hjälpa till att förändra ditt perspektiv.

7 fantastiska sätt att träna ditt sinne  För att nå vår maximala potential när det kommer till mental träning måste vi utmana oss själva varje dag. Det är därför bra för dig att träna ditt sinne.

7 fantastiska sätt att träna ditt sinne

7 fantastiska sätt att träna ditt sinne För att nå vår maximala potential när det kommer till mental träning måste vi utmana oss själva varje dag. Det är därför bra för dig att träna ditt sinne.

Omega-3: hjärnans bästa försvar mot depression och oxidativa skador Omega-3 hjälper våra hjärnor att fungera bättre. Den motverkar depression och skyddar oss mot oxidativa skador samt inflammationer.

Omega-3: hjärnans bästa försvar

Omega-3: hjärnans bästa försvar mot depression och oxidativa skador Omega-3 hjälper våra hjärnor att fungera bättre. Den motverkar depression och skyddar oss mot oxidativa skador samt inflammationer.

Berätta för mig igen hur jag föddes  Eftersom jag inte har något eget minne av händelsen så uppskattar jag de historier som familjen berättar. Den där speciella historien om hur jag föddes.

Berätta för mig igen hur jag föddes

Berätta för mig igen hur jag föddes Eftersom jag inte har något eget minne av händelsen så uppskattar jag de historier som familjen berättar. Den där speciella historien om hur jag föddes.

Tala inför publik – 3 nya sätt att komma över din rädsla  Om du trött på att hållas tillbaka av din rädsla för att tala inför publik, så beskrivs här tre nya strategier för att komma över rädslan.

Tala inför publik – 3 nya sätt att komma över din rädsla

Tala inför publik – 3 nya sätt att komma över din rädsla Om du trött på att hållas tillbaka av din rädsla för att tala inför publik, så beskrivs här tre nya strategier för att komma över rädslan.

Min son är också känslig och omtänksam  Min son är också känslig och omtänksam. Han säger "Jag älskar dig", springer in i mina kramar och tvekar inte att vara snäll mot mig.

Min son är också känslig och omtänksam

Min son är också känslig och omtänksam Min son är också känslig och omtänksam. Han säger "Jag älskar dig", springer in i mina kramar och tvekar inte att vara snäll mot mig.

Den osjälviska handlingen att sätta oss själva först  Att sätta oss själva först är ett nödvändigt utövande. Det är inte själviskhet, för att ha en stor kärlek för personen som man ser i spegeln är självvård.

Den osjälviska handlingen att sätta oss själva först

Den osjälviska handlingen att sätta oss själva först Att sätta oss själva först är ett nödvändigt utövande. Det är inte själviskhet, för att ha en stor kärlek för personen som man ser i spegeln är självvård.

Förtroende är livets lim i varje relation  Förtroende är livets lim i varje meningsfull relation. Förtroende, tillsammans med integritet och koherens är vad som skapar en bra relation.

Förtroende är livets lim i varje relation

Förtroende är livets lim i varje relation Förtroende är livets lim i varje meningsfull relation. Förtroende, tillsammans med integritet och koherens är vad som skapar en bra relation.

Om folk gör dig en tjänst, är du då skyldig en gentjänst?  Ibland är det inte så att folk gör dig en tjänst, utan snarare att de föreslår ett utbyte. Men saken är den att de inte säger detta öppet.

Om folk gör dig en tjänst, är du då skyldig en gentjänst?

Om folk gör dig en tjänst, är du då skyldig en gentjänst? Ibland är det inte så att folk gör dig en tjänst, utan snarare att de föreslår ett utbyte. Men saken är den att de inte säger detta öppet.

Pinterest
Search