Psykologi

I denna kategori hittar du artiklar med anknytning till vår mentala värld, såsom dess förmågor och processer. Den innehåller information om hur våra tankar, känslor och sinnesuttryck gör oss till de vi är samt styr vårt lärande.
335 Pins0 Följare
Så uppnår du en bättre mental hälsa.  Du kan #uppnå en #bättre mental hälsa genom att #kanalisera dina #känslor med #positiva #tankar.

Så uppnår du en bättre mental hälsa. Du kan #uppnå en #bättre mental hälsa genom att #kanalisera dina #känslor med #positiva #tankar.

Vad är polyamori?  #Kanske har du #tänkt att du vill ha ett #sexuellt och #romantiskt #förhållande med båda dessa #personer.

Vad är polyamori? #Kanske har du #tänkt att du vill ha ett #sexuellt och #romantiskt #förhållande med båda dessa #personer.

Det är vanligt att göra misstag; Att be om ursäkt är en dygd som få har.  Det är #mänskligt att göra #misstag, och det är även en #fantastisk #möjlighet att växa på ett #ödmjukt sätt och inse att livet är en #läroprocess.

Det är vanligt att göra misstag; Att be om ursäkt är en dygd som få har. Det är #mänskligt att göra #misstag, och det är även en #fantastisk #möjlighet att växa på ett #ödmjukt sätt och inse att livet är en #läroprocess.

6 vanor för att vara mer positiv.  Följ dessa #vanor för att vara mer #positiv och märk att allt #förbättras, #inklusive ditt #perspektiv.

6 vanor för att vara mer positiv. Följ dessa #vanor för att vara mer #positiv och märk att allt #förbättras, #inklusive ditt #perspektiv.

Åldern ger rynkor på huden; Brist på entusiasm rynkor på själen.  #Entusiasm är den #energi som leder oss mot lyckan; det är #passionen att #göra det som #verkligen motiverar oss och som vi #älskar.

Åldern ger rynkor på huden; Brist på entusiasm rynkor på själen. #Entusiasm är den #energi som leder oss mot lyckan; det är #passionen att #göra det som #verkligen motiverar oss och som vi #älskar.

Tävla inte och jämför dig inte med någon annan.  #Tävla inte och #jämför dig inte med #någon annan. Beundra #andra och lär #dig av dem. Det är #mitt råd.

Tävla inte och jämför dig inte med någon annan. #Tävla inte och #jämför dig inte med #någon annan. Beundra #andra och lär #dig av dem. Det är #mitt råd.

Så länge som rädslan kontrollerar dig kommer du aldrig att vara lycklig.  Varje person #spenderar mycket tid på att #fantisera om att vara #lycklig. Men vi gör ändå sällan de #förändringar som #krävs för detta.

Så länge som rädslan kontrollerar dig kommer du aldrig att vara lycklig. Varje person #spenderar mycket tid på att #fantisera om att vara #lycklig. Men vi gör ändå sällan de #förändringar som #krävs för detta.

Depression kan inte vinna mot bra humor.  En av de bästa #terapierna för att eliminera #depression är bra #humor. Skratt botar #sjukdomar och stärker #immunförsvaret.

Depression kan inte vinna mot bra humor. En av de bästa #terapierna för att eliminera #depression är bra #humor. Skratt botar #sjukdomar och stärker #immunförsvaret.

Att vara ung vid 90 och gammal vid 18.  Harriette #Thompson blev förra året vid 92 års ålder den äldsta #kvinnan att slutföra ett #maraton. Hon gick i mål i #Rock’N Roll #Marathon i San Diego, USA, efter sju #timmar och tjugo #minuter.

Att vara ung vid 90 och gammal vid 18. Harriette #Thompson blev förra året vid 92 års ålder den äldsta #kvinnan att slutföra ett #maraton. Hon gick i mål i #Rock’N Roll #Marathon i San Diego, USA, efter sju #timmar och tjugo #minuter.

Psykologin hos attraktion: vad som drar oss till andra.  Om vi #stannar upp för ett #ögonblick och tänker på de #aspekter som #attraherar oss till personerna vi #älskar, skulle en stor #fråga dyka upp: vad drog oss till vår #partner?

Psykologin hos attraktion: vad som drar oss till andra. Om vi #stannar upp för ett #ögonblick och tänker på de #aspekter som #attraherar oss till personerna vi #älskar, skulle en stor #fråga dyka upp: vad drog oss till vår #partner?

Pinterest
Sök