Psykologi

I denna kategori hittar du artiklar med anknytning till vår mentala värld, såsom dess förmågor och processer. Den innehåller information om hur våra tankar, känslor och sinnesuttryck gör oss till de vi är samt styr vårt lärande.
864 Pins7 Followers
Lär dig att erkänna och konfrontera dina känslor  Du kan inte bara blunda för smärta och sorg eller knäppa med fingrarna för att få dem att försvinna. Du måste börja erkänna och konfrontera dina känslor.

Lär dig att erkänna och konfrontera dina känslor Du kan inte bara blunda för smärta och sorg eller knäppa med fingrarna för att få dem att försvinna. Du måste börja erkänna och konfrontera dina känslor.

Varför bör icke-atleter bry sig om sportpsykologi? Fysisk träning kräver både fysisk och mental ansträngning. Det kan dock vara svårt att finna motivationen, vilket är var sportpsykologi kommer in i bilden.

Varför bör icke-atleter bry sig om sportpsykologi? Fysisk träning kräver både fysisk och mental ansträngning. Det kan dock vara svårt att finna motivationen, vilket är var sportpsykologi kommer in i bilden.

7 osynliga former av sexism vi måste uppmärksamma  Det finns osynliga former av sexism, och det kan göra den svår att upptäcka. De kamoufleras ofta i beteenden som kan verka harmlösa, men som skadar alla.

7 osynliga former av sexism vi måste uppmärksamma Det finns osynliga former av sexism, och det kan göra den svår att upptäcka. De kamoufleras ofta i beteenden som kan verka harmlösa, men som skadar alla.

Bänkning: manipulation för att hålla någon intresserad  Bänkning är en term som beskriver hur man håller en person väntandes, som en reservplan om ett bättre förhållande inte fungerar.

Bänkning: manipulation för att hålla någon intresserad Bänkning är en term som beskriver hur man håller en person väntandes, som en reservplan om ett bättre förhållande inte fungerar.

Vad du ska göra med livet när du inte finner rätt väg  Känner du dig vilse? Vet du inte vad du ska göra med livet? Vissa personer känner ibland att deras riktning är helt meningslös. Så hur finner man vägen?

Vad du ska göra med livet när du inte finner rätt väg Känner du dig vilse? Vet du inte vad du ska göra med livet? Vissa personer känner ibland att deras riktning är helt meningslös. Så hur finner man vägen?

4 psykologiska fördelar med att dansa  Visste du att det finns psykologiska fördelar med att dansa? I denna artikel ska vi beskriva fyra av dem. Börja dansa redan idag!

4 psykologiska fördelar med att dansa Visste du att det finns psykologiska fördelar med att dansa? I denna artikel ska vi beskriva fyra av dem. Börja dansa redan idag!

5 meditationsmantran du kan prova  Meditationsmantran är ord och fraser som hjälper oss att anamma en attityd av högre koncentration och fokus. I denna text får du lära dig några av de bästa.

5 meditationsmantran du kan prova Meditationsmantran är ord och fraser som hjälper oss att anamma en attityd av högre koncentration och fokus. I denna text får du lära dig några av de bästa.

Lär dig att uttrycka dig och få bättre relationer Att uttrycka sig på ett helt pricksäkert sätt är omöjligt, speciellt när det kommer till att tala om känslor – du kan dock lära dig att uttrycka dig bättre.

Lär dig att uttrycka dig och få bättre relationer Att uttrycka sig på ett helt pricksäkert sätt är omöjligt, speciellt när det kommer till att tala om känslor – du kan dock lära dig att uttrycka dig bättre.

Högkänsliga personers värld  Högkänsliga personer är inte svagare än andra, de påverkas bara mer av sina känslor. Och glöm inte att det även finns fördelar med att vara högkänslig.

Högkänsliga personers värld Högkänsliga personer är inte svagare än andra, de påverkas bara mer av sina känslor. Och glöm inte att det även finns fördelar med att vara högkänslig.

Inuti alla glada personer finns en kämpe  Glada personer har inte bara snubblat på nyckeln till lycka; de är kämpar som varje dag strider mot motgångar, rädslor och bakslag.

Inuti alla glada personer finns en kämpe Glada personer har inte bara snubblat på nyckeln till lycka; de är kämpar som varje dag strider mot motgångar, rädslor och bakslag.

De 6 dimensionerna av psykologiskt välmående  Dimensionerna av psykologiskt välmående inkluderar självacceptans, kontroll över omgivningen, relationer, autonomi, personlig utveckling och syfte.

De 6 dimensionerna av psykologiskt välmående Dimensionerna av psykologiskt välmående inkluderar självacceptans, kontroll över omgivningen, relationer, autonomi, personlig utveckling och syfte.

5 råd för att komma över ett uppbrott  Sorgens funktion är att hjälpa dig hantera det som hänt, förstå innebörden och hjälpa dig på traven för att komma över ett uppbrott. Dessa råd underlättar.

5 råd för att komma över ett uppbrott Sorgens funktion är att hjälpa dig hantera det som hänt, förstå innebörden och hjälpa dig på traven för att komma över ett uppbrott. Dessa råd underlättar.

Hur jag fick tvångssyndrom  Oavsett hur konstigt det kan verka så bestämde jag mig för att en dag uppleva alla de symptom som en av mina patienter led av. Han hade tvångssyndrom.

Hur jag fick tvångssyndrom Oavsett hur konstigt det kan verka så bestämde jag mig för att en dag uppleva alla de symptom som en av mina patienter led av. Han hade tvångssyndrom.

Förbättra dina relationer med 7 trick  Vissa föds med bättre färdigheter för kommunikation med andra, men det finns trick du kan använda för att förbättra dina relationer och därmed ditt liv.

Förbättra dina relationer med 7 trick Vissa föds med bättre färdigheter för kommunikation med andra, men det finns trick du kan använda för att förbättra dina relationer och därmed ditt liv.

"Är en dålig självkänsla roten till alla problem? Självkänsla är en del av vårt självkoncept som gör vår emotionella hud mer eller mindre tålig. En dålig självkänsla motverkar vårt psykologiska välmående.

"Är en dålig självkänsla roten till alla problem? Självkänsla är en del av vårt självkoncept som gör vår emotionella hud mer eller mindre tålig. En dålig självkänsla motverkar vårt psykologiska välmående.

Dagen mitt barn tappade sitt leende – utnyttjande av barn  Sexuellt utnyttjande av barn är dessvärre en verklighet i världen vi lever i. Därför är det så viktigt att känna till tecknen och se vad som pågår.

Dagen mitt barn tappade sitt leende – utnyttjande av barn Sexuellt utnyttjande av barn är dessvärre en verklighet i världen vi lever i. Därför är det så viktigt att känna till tecknen och se vad som pågår.

Pinterest
Search