More ideas from Linn
Rimbobullar är en blandning mellan wienerbröd och vanliga bullar. Fyllda med vaniljsmör och glaserade med socker, väldigt goda. Det är mycket smör i degen och därför påminner dom om wienerbröd.

Rimbobullar är en blandning mellan wienerbröd och vanliga bullar. Fyllda med vaniljsmör och glaserade med socker, väldigt goda. Det är mycket smör i degen och därför påminner dom om wienerbröd.

FRANSK HALLONKAKA | Ca 8 bitar. 2 ägg / 2 ½ dl strösocker / 2 ¼ dl vetemjöl / ½ tsk bakpulver / 2 tsk vaniljsocker. {På toppen} 175 g hallon, frysta / 2 msk sötmandel, hackad (kan uteslutas) / 75 g smör, kylskåpskallt /

FRANSK HALLONKAKA | Ca 8 bitar. 2 ägg / 2 ½ dl strösocker / 2 ¼ dl vetemjöl / ½ tsk bakpulver / 2 tsk vaniljsocker. {På toppen} 175 g hallon, frysta / 2 msk sötmandel, hackad (kan uteslutas) / 75 g smör, kylskåpskallt /

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Lyxig blåbärskaka

Lyxig blåbärskaka

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Sega havrerutor | Tidningen Hembakat

Sega havrerutor | Tidningen Hembakat

Hej hej   Här kommer ett himla smidigt tips. Istället för att pilla med biskvier och göra dem styckvis så testa att göra dem i långpanna! Dubblade mitt vanliga recept och använde…

Hej hej Här kommer ett himla smidigt tips. Istället för att pilla med biskvier och göra dem styckvis så testa att göra dem i långpanna! Dubblade mitt vanliga recept och använde…