Yield: gör en portion är lätt multipliceras Total tid: 15 minuter Ingredienser: 1/2 ris persika, skivade 2 uns gin (jag använde Tanqueray) 4 uns tonic vatten (Fever Tree är min favorit!) 1 uns nyligen squeeze lime juice krossad is rosmarin kvistar till garnering limeklyftor till garnering Vägbeskrivning: Fyll ett glas med några persika kilar och krossad is. Häll gin över isen, sedan tonic och pressa i limejuice. Rör om några gånger för att kombinera. Servera genast med en rosmarin kvist.

Fresh Peach Gin and Tonic. (How Sweet It Is)

Frech peach gin and tonicsingredients: rice peach, sliced 2 ounces gin (I used Tanqueray) 4 ounces tonic water (Fever Tree is my fave!) 1 ounce freshly squeeze lime juice crushed ice rosemary sprigs for garnish lime wedges for garnish

If you're not a fan of mulled wine or fancy something different, this deeply spiced pear and rum drink will warm you up nicely

Mulled pear & ginger

Our Mulled pear and ginger recipe is a great alternative to mulled wine; try something a little different this winter and make our mulled pear and ginger cocktail recipe.

Krämig pasta med ädelost, grönkål och valnötter

Krämig pasta med ädelost, grönkål och valnötter

Acorn Squash, Vinter, Vegetarian Recipes, Swedish Foods, Food Tips, Lchf, Pasta, God, Veg Recipes

Chicken dumplings / Henrietta Fromholtz

Chicken dumplings / Henrietta Fromholtz

Pinterest
Search