Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Här hittar du en fantastisk smörkolasås

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Så enkelt men oj så gott. En len och god chokladfudge som smälter i munnen, den görs dessutom på nolltid och på bara 2 ingredienser.

Så enkelt men oj så gott. En len och god chokladfudge som smälter i munnen, den görs dessutom på nolltid och på bara 2 ingredienser.

Många bitar och marsipanrosor åt alla blir det när du bakar prinsesstårtans bottnar i en långpanna. Och extra god blir den med mosade hallon istället för sylt i fyllningen.

Många bitar och marsipanrosor åt alla blir det när du bakar prinsesstårtans bottnar i en långpanna. Och extra god blir den med mosade hallon istället för sylt i fyllningen.

Hemmagjorda godisremmar med smak av blåbär och lakrits! Godis utan raffinerat socker och med nyttiga blåbär i massor. Remmarna går såklart fint att göra utan lakritssmak, då är det bara att utesluta l

Favorit i repris: Godisremmar med Blåbär & Lakrits (Evelinas ekologiska)

Pinterest
Search