Sååååå grymt goda, härliga bullar fyllda med vaniljkräm i mitten.

Sååååå grymt goda, härliga bullar fyllda med vaniljkräm i mitten.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås | 5 6 k i l o . s e | Bloglovin’

Citron- och Persiljekyckling

Dubbelvirkad grytlapp, Tutorial, gratis mönster, reversed shell

Dubbelvirkad grytlapp, Tutorial, gratis mönster, reversed shell

Honungsglaserade ­kycklingspett med ­rosmarin och ingefära

Honungsglaserade ­kycklingspett med ­rosmarin och ingefära

Student, Magen, Tapas, Swedish Recipes, Eating Light, Fodmap Recipes, Food Baby, Kebabs, Easy Meals

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Enklaste potatisen till fest

Enklaste potatisen till fest

Swedish Recipes, Potato Salad, Grilling, Potato, Decorations, Grill Party

Fetaostsnurror - Recept - Snittar Buffémat | Allt om Mat

Fetaostsnurror Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Kolapannacotta med daimkross (Fikastunder)

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Pinterest
Search